San Epifanio Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Solidan Lester na otvaranju. Mnogi bolji nego u post COVID nastavku sezone. Nadam se da ce biti konkurentni kao u prvih nekoliko meseci prosle godine. WBA najslabiji utisak do sada.
Pokojni Ruxin Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 brendan je i dalje mađija, ali razočaran sam koliko ga lester nije podržao ovaj rok trebalo im je top krilo ili 2 da se zacementiraju u top 3 ispred oleta i franketa, a oni prodali drugog najboljeg levog beka u ligi i doveli desnog umesto njega
ArleKino Posted September 13, 2020 Author Posted September 13, 2020 24 minutes ago, dragance said: Kakva glupa prodaja. Martinez za mene bio otkrovenje nakon restarta. On i Pope najbolji golmani završnice prošle sezone. Ovo je jedna od onih iznuđenih prodaja. Martinez ima 27 godina i želi nakon 10 godina boravka u Engleskoj da ima status prvog golmana. Arsenal mu to garantovati ne može - Leno je do ozljede bio najkonstantniji pojedinac, bukvalno spašavao pobjede i remije. 20 miliona funti za (suštinski) rezervnog golmana nije loša odšteta. Arsenalu treba lova za pojačanja, a ono što mi hoćemo da prodamo niko neće da kupi, odnosno da isprati naše zahtjeve. Spominje se neki Islanđanin iz Dijona kao back-up za Lena, to ima smisla ako je odšteta simbolična.
Mercuzzio Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 (edited) 4 hours ago, John Coltrane said: @Mercuzzio si gledao All or nothing sa Totteom? Amazon produkcija. Ja sad nasao linkove pa skidam, za vreme policijskog casa, u nedostatku fudbala, sam pogledao sve delove serije o Sitiju, a vidim da su radili i o Bielsi. Odgledao sam nekoliko inserata i deluje spektakularno. Mourinho briljira. Zadnjih mesec dana sam u toplijim krajevima pa neću na kompu da gledam. Čim se vratim za Bg... 4 hours ago, čekmeže said: @Mercuzzioje trenutno zauzet proučavanjem Livepulovih transparenata sa nacističkim fontom ,, nisam dobro video šta je pisalo, LSSAH? Ništa ja ne proučavam nego pitam. Ako si video transparent i imaš nešto da kažeš onda kaži. Te ajde jebote fazone ostavi za nekog drugog. Edited September 13, 2020 by Mercuzzio
ArleKino Posted September 13, 2020 Author Posted September 13, 2020 Richarlison u par sekundi rezimirao zadnjih 30+ godina Evertona.
radisa Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Just now, ArleKino said: Richarlison u par sekundi rezimirao zadnjih 30+ godina Evertona.
Lancia Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 (edited) Brate mili kakav promasaj i sebicluk u isto vreme. Totenhem nema ni i od igre, ko im je trener? Edited September 13, 2020 by Lancia
John Coltrane Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Šteta što nije kaznio onu kurcobolju odbrane.
Pokojni Ruxin Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 ako je sudeći po ranijim godinama kad je everton osvajao prelazni rok biće dobro ako karlitara poživi do ng
radisa Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 1 minute ago, Lancia said: Brate mili kakva promasaj i sebicluk u isto vreme. Totenhem nema ni i od igre, ko im je trener? Stvarno, ko? U stvari tu je ključno što je bio sebičan... I što se zaleteo kao muva bez glave...
ArleKino Posted September 13, 2020 Author Posted September 13, 2020 4 minutes ago, Lancia said: Brate mili kakav promasaj i sebicluk u isto vreme. Totenhem nema ni i od igre, ko im je trener? Trenerski derbi Kenozoik v Mezozoik. Mourinho je obično ove starce tipa Ancelotti, Wenger, Ferguson rutinirao dok su njega derali mlađi lavovi (Klopp, Poch, Simeone).
Recommended Posts