Baldrick S. Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 3 minutes ago, renne said: Evo dok nisam sad pogledao ja sam bio ubedjen da je Fletcher vec odavno asistent Oleu jer Kieran jebeno lici na njega
Jumanji Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Ma gde lice. Aa Flecer [emoji173] jedno.Roho jos nije otisao?? SHOCK!!!Izgleda ide u Boku J. ooo svasta.
John Coltrane Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 @Weenie Pooh Jesu vam deca na DC toliko loša kad Henderson igra pre njih?
Weenie Pooh Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 [mention=186]Weenie Pooh[/mention] Jesu vam deca na DC toliko loša kad Henderson igra pre njih?Da.Ali ovaj gol ima veze samo sa detetom Trentom, koji i dalje ne zna šta radi.
Bogotac Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Jedino dobro u ovome je to da ce na kraju da se otvore i kupe stopera.
John Coltrane Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Da. Ali ovaj gol ima veze sa detetom Trentom, koji i dalje ne zna šta radi. Ma ne mislim na ovaj gol nego generalno. Nat Filips mi nije delovao kao totalni pajser, a nije bas ni dete.
Weenie Pooh Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Ma ne mislim na ovaj gol nego generalno. Nat Filips mi nije delovao kao totalni pajser, a nije bas ni dete.Nije ni meni, ali protiv Njuke u prošlom kolu se poprilično brukao. Bojim se da je suvi prosek.Mariner naumio da isključi nekog večeras.
Weenie Pooh Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Plavšić nastavlja da gusla o Hendersonovom postavljanju, kao da bi svirali pasivni ofsajd Bednareka da je ovaj povukao petu
Recommended Posts