Pantelija jr Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Iskreno, meni je nevjerovatno da Lfc daje više za plate on utd-a, ako se sjetimo da smo se prije samo koju godinicu izsprdavali™ sa njihovim plaćanjem Alexisa pesto-osamsto nečega nedjeljno... I sad treba da vjerujem tom nekom tnjiter nalogu? Ma važi! Uostalom, neka mi pokažu prvo gdje je to zemlja zaobljena...
Baldrick S. Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Iskreno, meni je nevjerovatno da Lfc daje više za plate on utd-a, ako se sjetimo da smo se prije samo koju godinicu izsprdavali[emoji769] sa njihovim plaćanjem Alexisa pesto-osamsto nečega nedjeljno... I sad treba da vjerujem tom nekom tnjiter nalogu? Ma važi! Uostalom, neka mi pokažu prvo gdje je to zemlja zaobljena... Nije zemlja zaobljena no kupola iznad nje, ali ne previse Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
John Coltrane Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 I meni je čudno da UTD ne daje najviše para na platurine (bez obzira koju sezonu gledaš ). Nadam se Tuhelu u Čelskiju pa da Roman izvrti sve - od genija Murinja, preko anonimusa Granta, do penzionera Hidinka, Skolarija, osvjača svega i svačega Anćelotija, čoveka koji je ni kriv ni dužan uzeo LŠ Di Matea, te bankara Sarija. Dodajte koga sam izostavio?!
Mindaugas Žukauskas Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 13 minutes ago, John Coltrane said: I meni je čudno da UTD ne daje najviše para na platurine (bez obzira koju sezonu gledaš ). Nadam se Tuhelu u Čelskiju pa da Roman izvrti sve - od genija Murinja, preko anonimusa Granta, do penzionera Hidinka, Skolarija, osvjača svega i svačega Anćelotija, čoveka koji je ni kriv ni dužan uzeo LŠ Di Matea, te bankara Sarija. Dodajte koga sam izostavio?! Šminker - Viljaš Boaš.
Baldrick S. Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 I ja sve sto sam nasao po netu je da je man utd prvi, pool drugi, city, celzi, arsenal. Jedinstvo ima vise igraca u ligi sa 250K nedeljnom platom: De Gea, Megvajer, Pogba, Rasford, Kavani I gomilu igraca koji su na 150K I preko: Bruno, telles, mata, Martial, beek, plus ko zna kakav je dil sa klavijatirustom. Plus jos 10 igraca oko 100K. U Liverpulu samo Alison, Van Dajk i Salah (Tiago odnedavno) imaju plate oko ili preko 200K, eventualno par oko 150 (Mane, mooozda Fabinjo, Firmino, Henderson) dok su svi ostali debelo ispod 100K Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Weenie Pooh Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 12 minutes ago, John Coltrane said: Dodajte koga sam izostavio?!
WTID Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 (edited) 41 minutes ago, Pantelija jr said: Iskreno, meni je nevjerovatno da Lfc daje više za plate on utd-a, ako se sjetimo da smo se prije samo koju godinicu izsprdavali™ sa njihovim plaćanjem Alexisa pesto-osamsto nečega nedjeljno... I sad treba da vjerujem tom nekom tnjiter nalogu? Ma važi! Uostalom, neka mi pokažu prvo gdje je to zemlja zaobljena... To su sve cifre koje se lako mogu proveriti, svaki klub je duzan da objavi finansijski izvestaj za prethodnu godinu. Uostalom to nisu samo plate igraca vec i plate trenera, medicinskog osobolja, direktora itd, - naravno vecinski deo platnog fonda cine igraci. Evo ti Screen shot sa izvestaja Liverpoola koji mozes naci na njihovom sajtu, pa sad... da li ces da verujes u te cifre ili ne je subjektivna stvar. Efit: Sto se tice twitter naloga koji sam citirao, to je jedan od najcenjenijih naloga u ovoj oblasti. Edited January 4, 2021 by WTID
John Coltrane Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 9 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Šminker - Viljaš Boaš. Vozio Dakar pre 2 godine Sad je toplo hladno u OM. 8 minutes ago, Weenie Pooh said: Uf on je baš bio kratko, ne bih ga se setio ni da mi život zavisi od toga.
Weenie Pooh Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 10 minutes ago, Zlurad said: I ja sve sto sam nasao po netu je da je man utd prvi, pool drugi, city, celzi, arsenal. Jedinstvo ima vise igraca u ligi sa 250K nedeljnom platom: De Gea, Megvajer, Pogba, Rasford, Kavani I gomilu igraca koji su na 150K I preko: Bruno, telles, mata, Martial, beek, plus ko zna kakav je dil sa klavijatirustom. Plus jos 10 igraca oko 100K. U Liverpulu samo Alison, Van Dajk i Salah (Tiago odnedavno) imaju plate oko ili preko 200K, eventualno par oko 150 (Mane, mooozda Fabinjo, Firmino, Henderson) dok su svi ostali debelo ispod 100K Zašto se pecate na priču o platama kad se borba™ vodi na toliko neoporedivo važnijih ravni? 1
Weenie Pooh Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Just now, John Coltrane said: Uf on je baš bio kratko, ne bih ga se setio ni da mi život zavisi od toga. Kratak ali tehničar! Uzeo trofej i boli ga uvo, kad će Lamps tako?
Baldrick S. Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Bolje da pričamo o platama nego o saopštenju urugvajskog FA o Kavanijevoj kazni Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 (edited) 7 hours ago, copkillah said: Gvardiola je za godinu dana manje potrošio skoro duplo više para i ima celu jednu titulu u PL više, pa to Ruksa verovatno računa kao duplo uspešniji ne znam odakle ti sad to duplo. poslednji put kad sam ja brojao pep je imao osam trofeja u engleskoj, a klop jedan Edited January 4, 2021 by Pokojni Ruxin 1
Pokojni Ruxin Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 3 hours ago, 189- said: @Pokojni Ruxin welcome nah, što bi brendan prelazio u gori klub? plus ga valja sačuvati za pepovog naslednika...ne podržavam!
Pokojni Ruxin Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 stvarno ne vidim mnogo razloga da pređe iz jednog top 6 kluba, koji ga tretira kao božanstvo kakvo jeste, u drugi top 6 klub koji vodi fakin roman..,ali bumo videli mislim da vam je tuhel realnija priča, taman po meri tima i kaia
Recommended Posts