John Coltrane Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 16 minutes ago, Pantelija jr said: prvo - utd ne dijeli prvo mjesto, drugi je (osim ako misliš da ste 2012. podijelili titulu sa sitijem) drugo - koji dio od ova dva statistička podatka koja je @ArleKino naveo (i zaključka koji ne da se nameće, nego vrišti u facu svakome ko ovlašno pogleda u tom pravcu) nije jasan? Podatak od 400 dodira više, u kontekstu penala, je u rangu pozivanja na posed ekipe koja je izgubila 3:0. Džabe pipate™ kad samo Salah i ponekad Mane, profesionalno dajvuju. 1
copkillah Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 17 minutes ago, WTID said: Koja prilika? Mane je zvezda on sme da udara igrace laktom kad mu se hoce? Od navijaca Liverpoola se bolje i ne ockuje, sektaski pristup je ono sto krasi pozere koji navijaju za taj klub (cast izuzecima). Ja sam dobar čovek pa ću i dalje da verujem da nisi trol i usput ću da ti dajdžestiram: nekompetentne sudije + zaštićene zvezde (a to digni na peti stepen ako je u pitanju beloputi Englez) = selektivne odluke zbog kojih bi neko drugi bio strože kažnjen, tj prolaze im stvari koje drugima ne prolaze. Takođe možeš da zaključiš da nisam izneo lični stav već činjenično stanje i objašnjenje situacije koju si ti naveo kao primer. Je l' je sad bolje? Sporstski poyy od poyera!
radnik Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Utego Sem, za pola sata samo 0-2, bravo Arsenal. 1
Mindaugas Žukauskas Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 U poslednje 2-3 godine je Palas u vrhu po penalima, ako ne i vodeći. Usudiću se da procenim da oni manje pipkaju loptu u kazanu i od sektaša1. Takođe, nemaju crvenonosog menađera koji bije sudije. Mogu i ovo teoretičari zavere da objasne ako im nije problem. 1
WTID Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Ove sezone je prvi Lester sa 10, do juce je Man. U imao 5 penala, isto kao i Liverpool, cak je i Barjtonu danas sviran 6. penal. 2
Jean-Luc Picard Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 20 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: U poslednje 2-3 godine je Palas u vrhu po penalima, ako ne i vodeći. Usudiću se da procenim da oni manje pipkaju loptu u kazanu i od sektaša1. Takođe, nemaju crvenonosog menađera koji bije sudije. Mogu i ovo teoretičari zavere da objasne ako im nije problem. Bila je ona jedna sezona kad im je suđeno 10 komada, manjeviše sve nad Zahom, ali van toga dva do tri po sezoni. Ove sezone Lesteru deset komada u 16 utakmica što je apsurdno. Burnley, WBA i WHU nijedan ove sezone. Za Burnley i WBA ne znam, ali za WHU je bilo prilika da se sudi.
Jean-Luc Picard Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Uostalom...evo ovde pa proučavajte koga zanima. https://www.myfootballfacts.com/premier-league/all-time-premier-league/premier-league-penalty-statistics/#:~:text=Manchester United were awarded 14,-10 and 2016-17.
copkillah Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Hoće Veliki Sem da da otkaz neposredno pred matematičko ispadanje? 1
WTID Posted January 2, 2021 Posted January 2, 2021 Kakva Ironija, Sam najavi otkaz Bilica i da on preuzima klub i onda krene da mu se desava ovo.
Recommended Posts