Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Nisu teli digraju
Birali mesto odigravanja
Jednom reči, seratori

Posted

u koje pare da je copi tad imao max 12 godina? :fantom:

Posted
50 minutes ago, renne said:

Nisu teli digraju
Birali mesto odigravanja
Jednom reči, seratori

Tako je, igralo se u Holandiji. Isto je i Lester tražio od CZ i to je bio prvi i poslednji put da sam svim srcem navijao za komšije, da izbace te klošare :D 

3 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

u koje pare da je copi tad imao max 12 godina? :fantom:

Da si ti meni živ i zdrav, ja sam tada imao 38 godina...

Posted
Just now, copkillah said:

38

:nobles:

• +1 1
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

:nobles:

+1 :D

• +1 2
Posted
5 minutes ago, copkillah said:

Da si ti meni živ i zdrav, ja sam tada imao 38 godina...

xOXT99TBUgROWqbDvIoCvqogTo1.jpg?quality=

• Haha 1
Posted

Recima presvetog Gerija "ima trunka respekta izmedju UTD i Livea, ali Lic je cista mrznja" :D

Meni je hit da gledam Bielsu, a za Lic sam navijao jedino kad smo igrali PPP Football manager challenge upravo sa Licom. No vec vidim hajp posle prvih 5 kola i pozivanja "uh kako sam ja gotivio Lic kad su imali gotivan tima sa Vidukom, Smitom, Bojerom, Vudgejtom, Hartom, Kjuelom, Milsom, Batijem, Faulerom, Ferdinandom" :twak:

• +1 1
Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Recima presvetog Gerija "ima trunka respekta izmedju UTD i Livea, ali Lic je cista mrznja" :D

Meni je hit da gledam Bielsu, a za Lic sam navijao jedino kad smo igrali PPP Football manager challenge upravo sa Licom. No vec vidim hajp posle prvih 5 kola i pozivanja "uh kako sam ja gotivio Lic kad su imali gotivan tima sa Vidukom, Smitom, Bojerom, Vudgejtom, Hartom, Kjuelom, Milsom, Batijem, Faulerom, Ferdinandom" :twak:

Sheepshagges :fantom:

Posted

najjace mi je kada mi srbi koji navijamo za strane timove preuzmemo i njihov rivalitet od pre 120 godina 

• +1 5
  • Wub 1
Posted
3 minutes ago, 189- said:

najjace mi je kada mi srbi koji navijamo za strane timove preuzmemo i njihov rivalitet od pre 120 godina 

Nadrealno :D

Posted
5 minutes ago, 189- said:

Preuzmeš ako si u kontaktu sa drugim navijačima. Recimo jasno je kako doživljavam MU, jer sam imao (ne)sreću da upoznam podosta njihovih navijača :D S druge strane, prema Evertonu sam solidno indiferentan, kao lepo je pobediti u gradskom derbiju uvek, bitne su tekme, ali me za njih u principu zabole. 

• Hamlet Strašni pinned this topic
Posted
2 minutes ago, copkillah said:

Preuzmeš ako si u kontaktu sa drugim navijačima. Recimo jasno je kako doživljavam MU, jer sam imao (ne)sreću da upoznam podosta njihovih navijača :D S druge strane, prema Evertonu sam solidno indiferentan, kao lepo je pobediti u gradskom derbiju uvek, bitne su tekme, ali me za njih u principu zabole. 

Da, ali to je bezuslovna mrznja u pitanju, imam ja ovde navijaca Mancestera i nema boga da on navija za Liverpul protiv Lestera, zato sto je to bitno za MU, kao sto se desilo na forumu. Ipak je ovo ovde neka soft varijanta.

Posted

a realno svi smo vi ovde svirači kurca za strane lige i ekipe, osim copija naravno

Posted
Just now, renne said:

a realno svi smo vi ovde svirači kurca za strane lige i ekipe, osim copija naravno

Sta nam fali, bar se zezamo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...