renne Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 Nisu teli digrajuBirali mesto odigravanjaJednom reči, seratori
Pokojni Ruxin Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 u koje pare da je copi tad imao max 12 godina?
copkillah Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 50 minutes ago, renne said: Nisu teli digraju Birali mesto odigravanja Jednom reči, seratori Tako je, igralo se u Holandiji. Isto je i Lester tražio od CZ i to je bio prvi i poslednji put da sam svim srcem navijao za komšije, da izbace te klošare 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said: u koje pare da je copi tad imao max 12 godina? Da si ti meni živ i zdrav, ja sam tada imao 38 godina...
napadaj Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 5 minutes ago, copkillah said: Da si ti meni živ i zdrav, ja sam tada imao 38 godina... 1
John Coltrane Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 Recima presvetog Gerija "ima trunka respekta izmedju UTD i Livea, ali Lic je cista mrznja" Meni je hit da gledam Bielsu, a za Lic sam navijao jedino kad smo igrali PPP Football manager challenge upravo sa Licom. No vec vidim hajp posle prvih 5 kola i pozivanja "uh kako sam ja gotivio Lic kad su imali gotivan tima sa Vidukom, Smitom, Bojerom, Vudgejtom, Hartom, Kjuelom, Milsom, Batijem, Faulerom, Ferdinandom" 1
copkillah Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 1 minute ago, John Coltrane said: Recima presvetog Gerija "ima trunka respekta izmedju UTD i Livea, ali Lic je cista mrznja" Meni je hit da gledam Bielsu, a za Lic sam navijao jedino kad smo igrali PPP Football manager challenge upravo sa Licom. No vec vidim hajp posle prvih 5 kola i pozivanja "uh kako sam ja gotivio Lic kad su imali gotivan tima sa Vidukom, Smitom, Bojerom, Vudgejtom, Hartom, Kjuelom, Milsom, Batijem, Faulerom, Ferdinandom" Sheepshagges
189- Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 najjace mi je kada mi srbi koji navijamo za strane timove preuzmemo i njihov rivalitet od pre 120 godina 5 1
Lancia Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 3 minutes ago, 189- said: najjace mi je kada mi srbi koji navijamo za strane timove preuzmemo i njihov rivalitet od pre 120 godina Nadrealno
copkillah Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 5 minutes ago, 189- said: najjace mi je kada mi srbi koji navijamo za strane timove preuzmemo i njihov rivalitet od pre 120 godina Preuzmeš ako si u kontaktu sa drugim navijačima. Recimo jasno je kako doživljavam MU, jer sam imao (ne)sreću da upoznam podosta njihovih navijača S druge strane, prema Evertonu sam solidno indiferentan, kao lepo je pobediti u gradskom derbiju uvek, bitne su tekme, ali me za njih u principu zabole.
Lancia Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 2 minutes ago, copkillah said: Preuzmeš ako si u kontaktu sa drugim navijačima. Recimo jasno je kako doživljavam MU, jer sam imao (ne)sreću da upoznam podosta njihovih navijača S druge strane, prema Evertonu sam solidno indiferentan, kao lepo je pobediti u gradskom derbiju uvek, bitne su tekme, ali me za njih u principu zabole. Da, ali to je bezuslovna mrznja u pitanju, imam ja ovde navijaca Mancestera i nema boga da on navija za Liverpul protiv Lestera, zato sto je to bitno za MU, kao sto se desilo na forumu. Ipak je ovo ovde neka soft varijanta.
renne Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 a realno svi smo vi ovde svirači kurca za strane lige i ekipe, osim copija naravno
Lancia Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 Just now, renne said: a realno svi smo vi ovde svirači kurca za strane lige i ekipe, osim copija naravno Sta nam fali, bar se zezamo.
Recommended Posts