John Coltrane Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Juče je preminuo bivši fudbaler i menadžer Tomi Dokerti u 92. godini. Bio je, izmedju ostalog, trener ManUTD 70tih i ostao upamćen po osvajanju FA kupa čime je sprečio Liverpul da uzme triplu krunu koju do tad niko je uzeo. Takodje je upamćen i po ispadanju iz prve lige ali i po ekspresnom povratku sledeće sezone. Vodio je još i Vilu, Čelski, Porto, Škotsku repku... Pre par godina sam na MUTV uhvatio kratak intervju od čega sam pola vremena umirao od smeha, a drugu polovinu pokušavao da ukačim njegov škotski engleski. U ostalim vestima Evans produžio ugovor do 2023. a Kolašinac ide na pozajmicu pokojnom Šalkeu koji je bez pobede 30+ mečeva (mislim da je i Sead bez PL starta 3 meseca, ako sam dobro čuo).
čekmeže Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Još 1 ić u Liverpulu, mlađani Stefan Bajčetić. Valjda će imati bolju karijeru od prethodnika...
ArleKino Posted January 1, 2021 Author Posted January 1, 2021 Tviterima kruži priča da je definicija jakog, a glupog Kyle Walker organizovao božićnu zabavu koja je proizvela 11 pozitivnih fudbalera.
copkillah Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 7 minutes ago, ArleKino said: Tviterima kruži priča da je definicija jakog, a glupog Kyle Walker organizovao božićnu zabavu koja je proizvela 11 pozitivnih fudbalera. Da, Ederson je zaražen kako sam video, solidno jako™
levi Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 šta je ovo bilo sa Dawsonom, da mu se nije zamantalo u glavi?
John Coltrane Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 4 hours ago, ArleKino said: Tviterima kruži priča da je definicija jakog, a glupog Kyle Walker organizovao božićnu zabavu koja je proizvela 11 pozitivnih fudbalera. Ako je to tačno Citiju treba onemogućiti odlaganje mečeva. Nek igraju sa sa petlićima. 3
Jean-Luc Picard Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Ovo još gora uspavanka nego ono protiv Sotona.
Mindaugas Žukauskas Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 (edited) Counting Sheep Utd Edited January 1, 2021 by Mindaugas Žukauskas
Baldrick S. Posted January 1, 2021 Posted January 1, 2021 Zabranila PL Situju da se objavljuju imena zarazenih koronom zbog privatnosti. Pep danas rekao na konferenciji. Aham. A za Isusa i Kajla i sve prethodne znamo jer neko sa foruma zna da gleda u pasulj. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Recommended Posts