arkonada Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Ja bi pre dao da bude De Hea, čovek je kroz sve ove godine doneo bodova kao niko drugi, jeste da je imao i dosta kikseva ali ipak je debelo u plusu
Jean-Luc Picard Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Delovalo je tokom utakmice između ovih mojih i ovih sa juga da svi igrači i jednog i drugog tima, uključujući i stručne štabove, sudije, tehničko osoblje na stadionu i Gojka Andrijaševića u komentatorskoj kabini Sport Kluba, proklinju surova pravila koja ne dozvoljavaju da se dogovori 0-0 bez igre, uzme bod i ode kući bez gubljenja vremena. 3
Mindaugas Žukauskas Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 11 minutes ago, čekmeže said: Zašto je Megvajer kapiten Utda? Zašto ne Rašford, npr?
ArleKino Posted December 29, 2020 Author Posted December 29, 2020 Arsenal se popravio u odnosu na prošlosezonske fikščrse za 3 boda. 20/40.
Jean-Luc Picard Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Lako mi je za vas...šta ćemo mi što smo već odremali uz Soton-WHU
Weenie Pooh Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 1 hour ago, John Coltrane said: Zato što Megvajer igra svaki minut u više od 50 tekmi ove godine. Izmedju ostalog. A zašto Megvajer igra svaki minut? Pa zato što je kapiten. 1
Baldrick S. Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Ja sam siguran da SAF driluje Olea pred utakmice. Vec dve utakmice je na tribinama i samo merka. I poruka na mobilnom koju je asistent pokazao Oleu na kraju poluvremena. U poruci verovatno pise: "Win or ya gonna tongue ma fart box ye walloper"Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 1
Weenie Pooh Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 1 hour ago, Jean-Luc Picard said: Delovalo je tokom utakmice između ovih mojih i ovih sa juga da svi igrači i jednog i drugog tima, uključujući i stručne štabove, sudije, tehničko osoblje na stadionu i Gojka Andrijaševića u komentatorskoj kabini Sport Kluba, proklinju surova pravila koja ne dozvoljavaju da se dogovori 0-0 bez igre, uzme bod i ode kući bez gubljenja vremena. A za ovo se ne hvališ?
Jean-Luc Picard Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 5 minutes ago, Weenie Pooh said: A za ovo se ne hvališ? Ko mu kriv što gura glavu između fudbala i noge protivničkog igrača. Nije tako strašno bilo kao što deluje ovde, Ustao je posle desetak sekundi. Dowson je trebao dobiti žuti. Nije ga dobio i to je to.
Weenie Pooh Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 1 minute ago, Jean-Luc Picard said: Dowson je trebao dobiti žuti. Nije ga dobio i to je to. Penal ne mora, realno.
Jean-Luc Picard Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Pa ako misliš da je start odbrambenog igrača glavom na nogu napadača dostojno penala, ja ti neću protivrečiti, ali sudija ipak svirao faul u Dawsona u napadu, te je WHU i dalje bez dosuđenog penala u ovoj sezoni.
Recommended Posts