Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

• Author
37 minutes ago, John Coltrane said:

Ti bi bičevao dok izbacuješ :covid19:

Al' bi' prvo rek'o: "Bič, pliz." :Jova:

24 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Vi ste rasisti. Pričate o bičevanju jednog Afroeuropljanina.

Sad bih odgovorio pozitivnom diskriminacijom, ali će ispasti rasizam k'o kod one navijačke pjesme za Lukakua.

15 hours ago, 189- said:

grealish zasticen kao da izmislio fudbal u engleskoj. 

Nemoj tako, čovek ipak nosi spuštene štucne, greota je faulirati ga. Ako je verovati statistici igrač nad kojim je napravljeno najviše faulova i to ne samo u Engleskoj, nego u ligi 5.

Kad ga vidim sa tim štucnama, onom frizurom i rajfom i šorc dva broja manji padne mi mrak na oči.

Ta statistika sa brojem faulova na Grealish-u je savršeno logična. Kad ga čovek vidi, dobije želju da ga faulira...grubo.

13 hours ago, Weenie Pooh said:

Štaznam, neki tako osvajaju i LŠ i PL.

my ass su oni bili najbolji igraci liverpoola. samo u odbrani je bilo dvoje boljih.

2 hours ago, čekmeže said:

Nemoj tako, čovek ipak nosi spuštene štucne, greota je faulirati ga. Ako je verovati statistici igrač nad kojim je napravljeno najviše faulova i to ne samo u Engleskoj, nego u ligi 5.

Kad ga vidim sa tim štucnama, onom frizurom i rajfom i šorc dva broja manji padne mi mrak na oči.

covek pada vise od 1 neymara. gotovo na svaki kontakt koji oseti vec je na zemlji. da je latino souness bi ga prozivao svaku nedelju.

• Author

And now, something completely different: Arsenal ganja Diega Costu za januar. :isuse: Brazilska mafija ne posustaje.

Slobodan igrač, raskinut ugovor sa Atletikom jutros. 

Blejsa izbušio sve 4 na Semovom busu

Utegao big sam, ubij se klope... 

Zato Arsenal ne bi izbušio novogodišnje balone, što bi znalci rekli pokojni Arteta.

Bielsa bog. Lic sranje.

133783999_10158256316972746_412028190691

Zašto je Megvajer kapiten Utda? Zašto ne Rašford, npr?

to je pitanje od milion funti

Pa skupo su ga platili, što ćeš

Zato što Megvajer igra svaki minut u više od 50 tekmi ove godine. Izmedju ostalog.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout