Pokojni Ruxin Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 ja sam uplatio, ali nisam još ništa čitao...krenuo sam bio da vam okačim neki dugačak tekst o tome kako skautuje liverpul, reko možda će vas zanimati. ali sam se onda setio da su pulđani već previše samozaljubljeni i da to nije pametno
Baldrick S. Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Hteo i ja da kacim citate nego udarili copy/paste zabranu s telefona.Aston vila +14 gol razlika. Odakle im Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
copkillah Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ja sam uplatio, ali nisam još ništa čitao...krenuo sam bio da vam okačim neki dugačak tekst o tome kako skautuje liverpul, reko možda će vas zanimati. ali sam se onda setio da su pulđani već previše samozaljubljeni i da to nije pametno Mislim da nismo bili the unbearables ni blizu koliko bi trebalo da budemo!
Baldrick S. Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Videh da Siti rekao da se novi igrači zarazili kad su igrali protiv Arsenala. A uz to vlada britanije najavila tier 5, najstroziji do sada mada niko ne zna sta to znaci (imali samo do tier 4). Ovo bas ne pomazeSent from my VOG-L29 using Tapatalk
Mindaugas Žukauskas Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Ma važi, zarazili se u Londonu, a London ima x prvoligaša i manje-više svi funkcionišu normalno. Jel beše ovaj Voker privodio neke kurave u maju kad je bio prvi peak?
Baldrick S. Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 A be, nisam ja to rekao, Siti tako rekao. Ili u hotelu gde su odsedali ili je neko na tekmi liga kupa sa Arsenalom bio zarzazen. Jeste, nesto Kyle krsio protokole i ovih dana, on je sa Isusom potvrdjen jos pre par dana.
copkillah Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ma važi, zarazili se u Londonu, a London ima x prvoligaša i manje-više svi funkcionišu normalno. Jel beše ovaj Voker privodio neke kurave u maju kad je bio prvi peak? uzeli ljudi sebi zimski odmor
189- Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 grealish zasticen kao da izmislio fudbal u engleskoj.
kipo Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Just now, 189- said: grealish zasticen kao da izmislio fudbal u engleskoj. OK sve ali taj kontra faul je prethodio golu. Bukvalno zbog njega je pao gol
189- Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 sutnuo je christiensena, pre toga ruka traorea i nista. isto kao protiv wolvesa kada su posle ruke, ofsajda i nepostojeceg kornera dali gol. postaje vec frustrirajuce.
napadaj Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 Tek sad vidim da je Vila sa istim brojem bodova iznad Čelsija zbog golova, iako ima dve utakmice manje. Wtf
189- Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 vreme je da roman okrene broj tuchelovog agenta.
Recommended Posts