Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Ne znam dal da se radujemo ili da plačemo.

Posted

vreme je da werner bude gurnut na stopera ili da brani. siguran sam da ce lampard vec izmisliti nesto.

Posted

eto vam ga Granit, hejteri! :D

(da napomenem da gledam™ preko lajvskora, nemam pojma što se desilo... pogodila ga neka lopta u glavu, što li?)

Posted
Just now, Pantelija jr said:

eto vam ga Granit, hejteri! :D

(da napomenem da gledam™ preko lajvskora, nemam pojma što se desilo... pogodila ga neka lopta u glavu, što li?)

Iz slobodnjaka™

Posted
2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

najpotcenjeniji veznjak u pl :ziga:

Pusti sad Žvaku, nego mi reci kako Brodžersove lisice nisu uspele da uzmu sva tri boda protiv mrtvog Norvežanina i njegovih poluzainteresovanih rekreativaca?

Onih pola sata što sam gledao, delovali su prilično njanjavo.

Posted
Just now, Weenie Pooh said:

Pusti sad Žvaku, nego mi reci kako Brodžersove lisice nisu uspele da uzmu sva tri boda protiv mrtvog Norvežanina i njegovih poluzainteresovanih rekreativaca?

Onih pola sata što sam gledao, delovali su prilično njanjavo.

Cela utakmica je bila takva, od jednih i drugih. Utd promasio dva zicera na pocetku, onda Rodzers napao sredinu terena, Ole se zbunio, i 2:2.

Ova godina borba za drugo mesto kao onomad za Ligu Sampiona. Taman se nekom otvori da pobedom dodje na 2-3 razlike tako izgube.

Posted (edited)

Btw Granit je dao i loptu Tirniju za penal.

edit: Boom Xhaka Laca (kažu na SKY :lol: )

Edited by John Coltrane
Posted

Hvala PPP što je opravila Džaku

Posted

Lampard odmah dve izmene, sviđa mi se zbog toga..

Posted

vadi wernera haha. mora antitalentovani ljubimac da igra pa ne znam sta da se desi. 

Posted

Trener kome je Kai Haverc na klupi i ne zaslužuje ništa bolje nego da ga puni Granit Džaka :fantom:

Posted

cetvrta utakmica ove sezone protiv ekipa iz big 6 i jos nijedan dat gol.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...