Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

Albanska mafija strikes back. @ArleKino neverue.

• Replies 9.7k
  • Views 381.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

Ne znam dal da se radujemo ili da plačemo.

Daj otkaz sam.

vreme je da werner bude gurnut na stopera ili da brani. siguran sam da ce lampard vec izmisliti nesto.

eto vam ga Granit, hejteri! :D

(da napomenem da gledam™ preko lajvskora, nemam pojma što se desilo... pogodila ga neka lopta u glavu, što li?)

On 26. 12. 2020. at 18:19, Pantelija jr said:

eto vam ga Granit, hejteri! :D

(da napomenem da gledam™ preko lajvskora, nemam pojma što se desilo... pogodila ga neka lopta u glavu, što li?)

Iz slobodnjaka™

On 26. 12. 2020. at 18:15, Pokojni Ruxin said:

najpotcenjeniji veznjak u pl :ziga:

Pusti sad Žvaku, nego mi reci kako Brodžersove lisice nisu uspele da uzmu sva tri boda protiv mrtvog Norvežanina i njegovih poluzainteresovanih rekreativaca?

Onih pola sata što sam gledao, delovali su prilično njanjavo.

On 26. 12. 2020. at 18:22, Weenie Pooh said:

Pusti sad Žvaku, nego mi reci kako Brodžersove lisice nisu uspele da uzmu sva tri boda protiv mrtvog Norvežanina i njegovih poluzainteresovanih rekreativaca?

Onih pola sata što sam gledao, delovali su prilično njanjavo.

Cela utakmica je bila takva, od jednih i drugih. Utd promasio dva zicera na pocetku, onda Rodzers napao sredinu terena, Ole se zbunio, i 2:2.

Ova godina borba za drugo mesto kao onomad za Ligu Sampiona. Taman se nekom otvori da pobedom dodje na 2-3 razlike tako izgube.

Btw Granit je dao i loptu Tirniju za penal.

edit: Boom Xhaka Laca (kažu na SKY :lol: )

Edited by John Coltrane

Hvala PPP što je opravila Džaku

Werner napolje.:violin:

Lampard odmah dve izmene, sviđa mi se zbog toga..

vadi wernera haha. mora antitalentovani ljubimac da igra pa ne znam sta da se desi. 

Trener kome je Kai Haverc na klupi i ne zaslužuje ništa bolje nego da ga puni Granit Džaka :fantom:

cetvrta utakmica ove sezone protiv ekipa iz big 6 i jos nijedan dat gol.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout