Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Pa Ings je već šutnuo ka golu kad ga je ovaj dokačio, to se skoro nikad ne svira.

Posted

Sotone promasuju sve sto mogu

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa Ings je već šutnuo ka golu kad ga je ovaj dokačio, to se skoro nikad ne svira.

Kontam da nije htio/ smio da ide glavom kako treba na tu loptu? Mislim, kramponi su mu na 15cm bili od lica da se ispruzio kako treba

Posted

Pa to ti je, da je bio Vidić umesto Ingsa, izborio bi penal

Posted

Bez Aube na Goodisonu danas.

Martinelli na klupi. :wub:

Posted

Siti zadržava poslednjih pola sata. Imaju rezultat, ali nema toliko poseda i šuteva.

Posted

Bravo City! Rovovska borba protiv tima iz vrha, zasluženo ukradeni bodovi. Sotone posustaju iz šampionske trke, izgleda.

Posted

Idemo i mi tamo za dve nedelje, ne sumnjam da će biti zajebano. Siti neefikasan, 13 kola još nisu stigli do 20 golova. Ali ovo je jedinstvena sezona, možda neko i sa 60 golova uzme titulu.

Posted
6 minutes ago, čekmeže said:

Idemo i mi tamo za dve nedelje, ne sumnjam da će biti zajebano. Siti neefikasan, 13 kola još nisu stigli do 20 golova. Ali ovo je jedinstvena sezona, možda neko i sa 60 primljenih golova uzme titulu.

Ispravio. :D

Govorim ja već dugo da je Cityjev problem sunny-weather napad koji nije u stanju okrenuti utakmice koje ne idu po planu.

Posted

cele sezone igraju bez najboljeg napadaca. sad kada se polako vrati, bice to druga prica, nadam se.

Posted

vidim pepara lagano rešio favorizovani sautempton u inat hejterima :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...