Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

Uživa dekica.

• Replies 9.7k
  • Views 379k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

zavuče ga siti lagano

Bilo je ovde osnova za penal

Pa Ings je već šutnuo ka golu kad ga je ovaj dokačio, to se skoro nikad ne svira.

Sotone promasuju sve sto mogu

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa Ings je već šutnuo ka golu kad ga je ovaj dokačio, to se skoro nikad ne svira.

Kontam da nije htio/ smio da ide glavom kako treba na tu loptu? Mislim, kramponi su mu na 15cm bili od lica da se ispruzio kako treba

Pa to ti je, da je bio Vidić umesto Ingsa, izborio bi penal

• Author

Bez Aube na Goodisonu danas.

Martinelli na klupi. :wub:

Siti zadržava poslednjih pola sata. Imaju rezultat, ali nema toliko poseda i šuteva.

Bravo City! Rovovska borba protiv tima iz vrha, zasluženo ukradeni bodovi. Sotone posustaju iz šampionske trke, izgleda.

Idemo i mi tamo za dve nedelje, ne sumnjam da će biti zajebano. Siti neefikasan, 13 kola još nisu stigli do 20 golova. Ali ovo je jedinstvena sezona, možda neko i sa 60 golova uzme titulu.

• Author
6 minutes ago, čekmeže said:

Idemo i mi tamo za dve nedelje, ne sumnjam da će biti zajebano. Siti neefikasan, 13 kola još nisu stigli do 20 golova. Ali ovo je jedinstvena sezona, možda neko i sa 60 primljenih golova uzme titulu.

Ispravio. :D

Govorim ja već dugo da je Cityjev problem sunny-weather napad koji nije u stanju okrenuti utakmice koje ne idu po planu.

cele sezone igraju bez najboljeg napadaca. sad kada se polako vrati, bice to druga prica, nadam se.

Kakav penal

Дејвис :isuse:

vidim pepara lagano rešio favorizovani sautempton u inat hejterima :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout