Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

spacer.png

On ima neki genetski problem mišićnih vlakana, ja nemam drugo objašnjenje za to koliko se on povređuje. Jednog dana će iskrvariti dok se bude brijao.

• Replies 9.7k
  • Views 379.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

1 minute ago, John Coltrane said:

Ulije je uzeo 5 trofeja, Super Kup Evrope i Engleske, plus ova tri nabrojana. Gospodin čovek. 

spacer.png

4 minutes ago, čekmeže said:

Jednog dana će iskrvariti dok se bude brijao.

santiago-canizares-of-valencia-legends-r

Kanjizaresa ne ta kolonjska vodica™ koštala EP/SP, nisam siguran kad je to tačno bilo...

Danas sam ga video na teveu i pomislio evo ga onaj klipan što se isekao brijući se.

SP 2002

Nakon sto je London prebacen u Nivo 3, samo 4 kluba ce moci da imaju publiku na stadionima od srede.

How yes no, navijače mogu da imaju samo dva tima iz velike četvorke, plus njihovi lokalni rivali. Nameštaljka :mad: 

y65o3d2rtd561.jpg?width=1024&auto=webp&s

Fino ste pritisli Portugal na strani. Utegao Lamps.

Cilvel ima sjajne lopte, kao Bekam

cetvrti okvor gola za redom. neko je bacio kletvu... osim toga ni kurac od igre. 

kakav gol 

wow giroud

koliko je žiru bolji špic od vernera, nije čak ni smešno...dobro jeste malo :lolol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout