Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

i meni deluje da je fabinho udario cavaleira u nogu pa da je od portugalca lopta otisla u korner.

• Replies 9.7k
  • Views 379.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

mora klopara dodbrani titulu, ne vredi

kako bre ovo nije penal?:ohmy:

u prvom momentu se stvarno činilio da nije, ali ako se gleda snimak jasno se vidi da mu je odneo nogu, a loptu nije pipnuo

Ipak prvo lopta. 

auuuu kakav gol

Ako ovo nije bio faul nad Salahom, onda jebo te... Sa dve ruke ga gurnuo... Sramota...

Cist faul nad salahom. Neverovatno da nije sudjeno

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

kako bre ovo nije penal?:ohmy:
u prvom momentu se stvarno činilio da nije, ali ako se gleda snimak jasno se vidi da mu je odneo nogu, a loptu nije pipnuo
De druze bolje nemoj da pratis fudbal

2 minutes ago, radisa said:

Ako ovo nije bio faul nad Salahom, onda jebo te... Sa dve ruke ga gurnuo... Sramota...

kompenzacija:fantom:

De druze bolje nemoj da pratis fudbal

Koji je tvoj tačno problem? Izigravaš kauboja na forumu, juče se pojavio.

Suci svesno daju materijal i ovima što tvrde da guraju Liverpul i ovima što tvrde da ih koče. :fantom:

liverpuldjani, postaju gori od sekte.

cuj, faul nad salahom, robinson ga je pipnuo a frajer se standardno bacaka i pokusava da proda sudiji faul.

Edited by Sundance Kid

Just now, Sundance Kid said:

liverpuldjani, postaju gori od sekte.

cuj, faul na salahom, robinson ga je pipnuo a frajer se standardno bacaka.

Pipnuo ga sa obe ruke... :lolol:

Inače, ono pre toga je moglo biti penal... Opšte mi ne bi smetalo... Ovo je glupost...

Pa ono ni u košarci nije faul :laugh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout