Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

Cu poludim od ove dvojice na BT Sportu. Mekmanaman slinavi, kaslje ovaj glavni isto. Ne znam dal da prebacim neku masku preko slusalica, just in case :lolol:

• Replies 9.7k
  • Views 379.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

koliko je ocigledno da igramo bez krila. totalno smo bezopasni po prvi put ove sezone.

sredina isto bez neke preterane kreacije. 

ubacio bih gilmoura u drugom poluvremenu i to sto pre.

koji je kurac ovom johnu mossu uzme nam loptu u polu kontri jer je igac evertona deset sekundi ranije bio u ofsajdu.

penaltik

tj nije

Edited by renne

A moralo je i ovo da se desi

zasluzili smo bod. dve stative, precka, pickford branio kao buffon i onaj debilni penal. bas nista nije islo kako je trebalo, na svu muku sa povredama i rasporedom. jos sledeca utakmica protiv wh, vec mi se povraca.

Premier League Skills GIF by Everton Football Club

spacer.png

Eh da su se sinoć malko ugledali na decu, 2:1 HT za UTD a pljušti kao iz kabla. Citi ima igrača manje.

Ne bi bilo loše da Pelistri dobije šansu u ovom dec/jan ludilu od rasporeda.

Hoce li Palas dobiti Tot? Glatko? :sleep:

Skine onakve pokusaje i primi ovo 

Zajebane su to lopte, iako naoko izgledaju kao mačiji kašalj. Sećam se sličnog gola Džake de Hei.

To se ne racuna :sleep:

Još malo španske serije

image.png.3866b52f5a0e64d1e7de9da1135be89c.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout