Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

Od kad Serling fura ovu odvratnu frizuru?

Samo zbog toga zaslužuju da ne pobede... :fantom:

• Replies 9.7k
  • Views 379.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

ne ide mi u glavu zasto bernardo silva tako malo igra.

I posle pljujemo naše timove. Pa da imaju 10 posto para od ovih gde bi nam kraj bio.

ie3s6esb0t461.png?width=680&auto=webp&s=

pulisic opet povredjen :yawn2:

tri krila out.

Jaooo Plavsicu :angry:

7 minutes ago, 189- said:

ne ide mi u glavu zasto bernardo silva tako malo igra.

u očajnoj je formi, bolje je pitanje zašto foden tako malo igra

Dosta liči na fudbal ovaj sport koji gledamo večeras.

Just now, napadaj said:

Dosta liči na fudbal ovaj sport koji gledamo večeras.

O liči na kurac na biciklu... Čekaš derbi, dobiješ smaranje...

Just now, radisa said:

O liči na kurac na biciklu... Čekaš derbi, dobiješ smaranje...

Samo na papiru. Ne zna se ko je gori, UTD popušio LŠ, Citi u tolikom downu da nijednom nisu ozbiljno ugrozili ovako smehotresnu odbranu iz nekog smislenog napada/prekida. Jedino ona kontra i zicer Mareza, al opet to je kontra.

To i mislim - tu su lopta, stative, igrači, stvarno liči na fudbal, ali ipak nije :lolol:

Kakva gadost od utakmice i kakve dvije pizde kukavicke.

Jedino vredno pomena je kad je Megvajer počešao mudima Rahima po glavi. Suviše respekta.

1 minute ago, John Coltrane said:

Samo na papiru. Ne zna se ko je gori, UTD popušio LŠ, Citi u tolikom downu da nijednom nisu ozbiljno ugrozili ovako smehotresnu odbranu iz nekog smislenog napada/prekida. Jedino ona kontra i zicer Mareza, al opet to je kontra.

Pa vidi, mogu i dve loše ekipe i van forma da odigraju interesantnu utakmicu... Ovo je bilo nekako neborbeno, bez ideje, skoro bez želje da se igra...

I jednim i drugim mnooogo vise odgovara bod nego da izgube sad. To se i vidjelo na terenu. Pizde*

*Karakterne osobine

ih da je bilo var-a pre 2 decenije, pijani škot se noasvajao titula na sudijske greške u svoju korist :happy:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout