Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Od kad Serling fura ovu odvratnu frizuru?

Samo zbog toga zaslužuju da ne pobede... :fantom:

Posted

ne ide mi u glavu zasto bernardo silva tako malo igra.

Posted

I posle pljujemo naše timove. Pa da imaju 10 posto para od ovih gde bi nam kraj bio.

• +1 1
Posted
7 minutes ago, 189- said:

ne ide mi u glavu zasto bernardo silva tako malo igra.

u očajnoj je formi, bolje je pitanje zašto foden tako malo igra

Posted

Dosta liči na fudbal ovaj sport koji gledamo večeras.

Posted
Just now, napadaj said:

Dosta liči na fudbal ovaj sport koji gledamo večeras.

O liči na kurac na biciklu... Čekaš derbi, dobiješ smaranje...

Posted
Just now, radisa said:

O liči na kurac na biciklu... Čekaš derbi, dobiješ smaranje...

Samo na papiru. Ne zna se ko je gori, UTD popušio LŠ, Citi u tolikom downu da nijednom nisu ozbiljno ugrozili ovako smehotresnu odbranu iz nekog smislenog napada/prekida. Jedino ona kontra i zicer Mareza, al opet to je kontra.

Posted

To i mislim - tu su lopta, stative, igrači, stvarno liči na fudbal, ali ipak nije :lolol:

Posted

Kakva gadost od utakmice i kakve dvije pizde kukavicke.

Posted

Jedino vredno pomena je kad je Megvajer počešao mudima Rahima po glavi. Suviše respekta.

• +1 1
Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Samo na papiru. Ne zna se ko je gori, UTD popušio LŠ, Citi u tolikom downu da nijednom nisu ozbiljno ugrozili ovako smehotresnu odbranu iz nekog smislenog napada/prekida. Jedino ona kontra i zicer Mareza, al opet to je kontra.

Pa vidi, mogu i dve loše ekipe i van forma da odigraju interesantnu utakmicu... Ovo je bilo nekako neborbeno, bez ideje, skoro bez želje da se igra...

Posted

I jednim i drugim mnooogo vise odgovara bod nego da izgube sad. To se i vidjelo na terenu. Pizde*

*Karakterne osobine

Posted

ih da je bilo var-a pre 2 decenije, pijani škot se noasvajao titula na sudijske greške u svoju korist :happy:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...