Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

On 11. 12. 2020. at 20:21, Mindaugas Žukauskas said:

Ovaj Bowen  Souček se razvija u opasnog igrača

• Replies 9.7k
  • Views 381.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

Kontinuitet u donosenju odluka je uvek bio problem u sudjenju, ipak obzirom na novac koji se okrece u EPL meni je nzamislivo da se ovakve gluposti desavaju.

Greske su mi manje smetale dok nisu imali VAR.

Pa ovde suštinski nije bilo grešaka, golman mora biti jednom nogom na liniji. Možemo raspravljati o debilnosti takvog pravila, ali je sve odsuđeno po knjizi.

On 11. 12. 2020. at 20:28, Jean-Luc Picard said:

i bowen i soucek su strava transferi. dva ozbiljna igraca koji se sjajno razvijaju.

Zna Mojzi

Sta skide klinac :hail:

Ajde vise!

povede šunka

Zasluzili Cekicari prednost, ubili ih drugo poluvreme.

brate, koliko smo dobri u prekidima... a secam se (nije bilo davno) kada po nekoliko sezona nismo mogli da uvaljamo gol posle kornera/slobodnog udarca.

On 11. 12. 2020. at 21:40, Sundance Kid said:

brate, koliko smo dobri

+1

koliko je bolji WU

Leeds još malo gde i pripadaju, na mestu za ispadanje

WHU odlican drugo pol. Realno su trebali bar bod protiv Junajteda i bili bi koji, 3.-4.?

20 down...20 to go... :D

Sta se to dogadja sa Sefildima?¿

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout