Pokojni Ruxin Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 pa messi je insistirao da dođe kod nas dok se durio na barselonu, nije kao da smo ga mi jurili nešto posebno više smo ono bili spremni da ga ugostimo, jer red je 1 1
189- Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 skoro sam 100% siguran da je ovo losije za barcelonu nego da je otisao. budale, uradili su sve pogresno sto su mogli. steta sto nece zaigrati u pl.
Pokojni Ruxin Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 1 minute ago, 189- said: steta sto nece zaigrati u pl. ja sam se stvarno radovao ovome, ne mora ni kod nas bilo bi recimo dosta kul da ole ima najboljeg igrača svih vremena i bori se opet sa lesterom za lš
Lancia Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: ja sam se stvarno radovao ovome, ne mora ni kod nas bilo bi recimo dosta kul da ole ima najboljeg igrača svih vremena i bori se opet sa lesterom za lš A zamisli tek Pepa sa sve Mesijem da zaostane za bazendzijama opet 30 bodova. Ekekeke, stvarno steta sto nije otisao.
Pokojni Ruxin Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 On 2.9.2020. at 14:32, Zlurad said: To je sve fake news. City ne potpisuje afirmisane igrace +1
ArleKino Posted September 4, 2020 Author Posted September 4, 2020 Ceballos produžio posudbu u Arsenalu na još godinu dana. Od Parteya izgleda ništa. Alexis rekao kako se nakon prvog treninga u Unitedu htio vratiti u Arsenal.
Weenie Pooh Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 15 minutes ago, ArleKino said: Alexis rekao kako se nakon prvog treninga u Unitedu htio vratiti u Arsenal.
ArleKino Posted September 4, 2020 Author Posted September 4, 2020 Noble opasno popizdio na Twitteru zbog odlaska ovog malca u West Brom. Biće veselo u Praslinlendu.
copkillah Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 4 hours ago, John Coltrane said: Gde se denu Pepova magija i dovodjenje Mesija?! Zar je to ikada bila realna opcija?
John Coltrane Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 7 hours ago, copkillah said: Zar je to ikada bila realna opcija? Pa Citi ima potvrdu da moze da mulja sa FFP, ne vidim ko bi drugi mogao? Mozda PSG. 1
copkillah Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 55 minutes ago, John Coltrane said: Pa Citi ima potvrdu da moze da mulja sa FFP, ne vidim ko bi drugi mogao? Mozda PSG. Mislim pre na Mesijev odlazak, koji je bio pritisak da u stvari odleti predsednik kluba.
John Coltrane Posted September 5, 2020 Posted September 5, 2020 1 hour ago, copkillah said: Mislim pre na Mesijev odlazak, koji je bio pritisak da u stvari odleti predsednik kluba. U klubu je cirkus Medrano zadnjih nedelja.
Recommended Posts