Mindaugas Žukauskas Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 1 hour ago, Zlurad said: Za to vreme Liverpul prodao omladinca Ejariju za 3.5 miliona. Sad nam fali jos samo 26.5 za Thiaga Za harija (posto sam poceo da pisem pre nego sto je postavljen klip), iskidah se od smeha kad je rekao da je pokusao da pobegne sa lisicom na ruci i da su ga stigli Šta je Ejario?
Baldrick S. Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 51 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Šta je Ejario? Samo jos jedan liverpulov arsenalov omladinac prodat Readingu.
Weenie Pooh Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Ovie Ejaria, pazi sad kad procveta tamo i vrati se za velike pare kao Matić onima. A Harry Wilson, njega će isto negde da zavale pa se posle ispostavi da je novi KDB. Kako samo Gruju niko neće, nije mi jasno
čekmeže Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Pal Dardai će ga usvojiti. Ako sam dobro razumeo Megvajera, on se opirao policiji jer je mislio da to nije policija?
Mindaugas Žukauskas Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 (edited) Ja mislio da je Ejaria ime nekog kluba, čak sam kucao A.R.E. u google jer sam mislio da je Zlurad odradio neki akronim Pa i nije baš omladinac, 23 godine. Edited August 28, 2020 by Mindaugas Žukauskas
189- Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 prva pripremna. ako nekoga interesuje stream: https://www.chelseafc.com/en/live
Jean-Luc Picard Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 1 hour ago, 189- said: Ako to urade, ja sam završio sa njima. Navijaću za Siti zajedno sa Ruxom. Žao mi čoveka, onako "sam protiv svih".
ArleKino Posted August 29, 2020 Author Posted August 29, 2020 Arsenal: Martinez, Bellerin, Luiz, Holding, Tierney, Maitland-Niles, Elneny, Xhaka, Saka, Nketiah, Aubameyang. Saliba na klupi, Özil, Willian, Guendouzi, Pepe, Lacazette...ni na klupi.
189- Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 39 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Ako to urade, ja sam završio sa njima. Navijaću za Siti zajedno sa Ruxom. Žao mi čoveka, onako "sam protiv svih". jbg to je uloga 'malih' timova. pre ili kasnije ce ga prodati. 13 minutes ago, ArleKino said: Arsenal: Martinez, Bellerin, Luiz, Holding, Tierney, Maitland-Niles, Elneny, Xhaka, Saka, Nketiah, Aubameyang. Saliba na klupi, Özil, Willian, Guendouzi, Pepe, Lacazette...ni na klupi. kakva je situacija sa martinezom? jel istina da hoce da ode? pitam za marinu
Mindaugas Žukauskas Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Martinez želi da ide, gladan first team fudbala. Koliko razumem odlazeći Sanlehi mu je stavio price tag od 20 milki, a on želi da se to makar prepolovi. Najverovatnije će u Španiju u neki Valjadolid, mada bi Blejsa mogao razmotriti da svog zemljaka tutne na gol po vrlo povoljnoj ceni.
Lancia Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Sveto trojstvo na delu, ArleKino - Arsenal - Arteta.
Miljenko Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Koliko nerviraju ova dodavanja u sesnaestercu. Imas fin pogled prema golu i ti pokusavas da asistiras.
Recommended Posts