John Coltrane Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 19 minutes ago, copkillah said: Ovo je solidno jajarski argument, ali kapiram da si se brzo ispucao sa idejama. Ali hajde da probam još jednom, u kom univerzumu je okej javno komentarisati svog saigrača na ovakav način? I još tebi da je okej, koji si najosetljivija dušica kada su kritike na račun tebi dragih igrača u pitanju Ja znam da je tebi objektivnost potpuno stran i užasavajuć pojam, ali moraš malo da se potrudiš brt. Misliš bivši saigrač? Ovo što ti pišeš u drugom delu posta je jajarski. Bar jednom se mani šbbkbb. Uostalom i ako je glup potez Grujića, možda je iz njega izletela frustracija zbog srušenih snova da ima neku ulogu u klubu koji je prvak Engleske i medju najvecim klubovima na Svetu. U svakom slučaju nije da baš puno duguje klubu koji ga mrcvari i seljaka.
copkillah Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Nije bivši saigrač, Grujić je član Liverpula i dalje. Da je bivši saigrač pa i donekle da razumem tu ogorčenost, bilo bi trulo, ali ne bi više bilo bitno. Ovako je nesmotreno, neprofesionalno i glupo. 1
ArleKino Posted October 8, 2020 Author Posted October 8, 2020 Copi je upravu, a Grujić je glup k'o kurac. 2
Pokojni Ruxin Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 copi jeste u pravu, ali mogao bi slobodno da se osvrne na to da su 2 dana ranije bili spremni da mu uzmu godinu dana fudbala u 1 cvetu karijere jer im bilo malo 18m za igrača koji nije u planu i koji je plaćen 5. jel to nije šabanski?
Pokojni Ruxin Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 dajem malo konteksta koji fali, ne odobravam ako je malo kivan na liverpul i ne misli da im duguje mnogo razumem zbog čega, a da je potez svakako glup - očigledno da jeste
čekmeže Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Grujara je možda bio po meri Liverpula kada je došao, ali daleko je on sada od prvog tima. Dobro je ovo sa Portom i izašlo, mogao je ko raspali Lazar M da igra sa U23. 1
kipo Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Grujan uhvatio dobar voz za prvi tim (vjerujem) i ligu sampiona. 48 minutes ago, 189- said: povredio se mendy Povrijedio se i Baji ali to nije neka novost
porucnik vasic Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Ја једва се опоравих од викенда а оно шодер на топићу, Морални трактати око менаџера...
John Coltrane Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 13 hours ago, ArleKino said: Copi je upravu, a Grujić je glup k'o kurac. Kakav god da je ispao Grujić (a pogrešio je bez daljnjeg) reći da je "saigraču zabio nož u ledja" je toliko preuveličano i toliko nepotrebno (osim ako nisi neki žuti ENG medij).
copkillah Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 53 minutes ago, John Coltrane said: Kakav god da je ispao Grujić (a pogrešio je bez daljnjeg) reći da je "saigraču zabio nož u ledja" je toliko preuveličano i toliko nepotrebno (osim ako nisi neki žuti ENG medij). Stilska figura, Koltrejne. Dolio so na ranu, zabio nož u leđa, dolio ulje na vatru, nebitno je, poenta je ista, uradio je sve suprotno motu kluba.
ArleKino Posted October 9, 2020 Author Posted October 9, 2020 1 hour ago, copkillah said: Dolio so na ranu, zabio nož u leđa, dolio ulje na vatru, nebitno je, poenta je ista, uradio je sve suprotno motu kluba. Quote A podviknu Adrian na kobili: 'Fala tebi Grujić Markane, A na daru i poštenju tvome, Što s' me jutros dobro dočekao, Al ne fala tebi na podjebu, Da si me k'o Villa loptom izbušio, Lašnje bi ti ranu pribolio, Al si mene podjebom udario, Jer se sise podjebima udaraju; Za to ću ti zajam povratiti, Ja ću t' lajk za lajk vratiti, Ja l' ti glavu dati sa ramena.' 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) https://www.bbc.com/sport/football/54481945 Štazdešava ovo, 15 funti po tekmi za đumle utakmica u oktobru? Chelsea v Southampton - PPV Leicester City v Aston Villa - PPV Newcastle v Manchester United - PPV Sheffield United v Fulham - PPV West Brom v Burnley - PPV Arsenal v Leicester - PPV Aston Villa v Leeds - PPV Brighton v West Brom - PPV Fulham v Crystal Palace - PPV Liverpool v Sheffield United - PPV Edited October 9, 2020 by Mindaugas Žukauskas
čekmeže Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Kriza udarila, nema se za lebac pa daj od naroda da zavatimo.
Recommended Posts