Pokojni Ruxin Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) aj da na oftopičarimo mnogo, u svakom slučaju čestitke klopu što se za samo godinu dana više izjednačio po titulama sa manćinijem generacije će prepričavati Edited October 8, 2020 by Pokojni Ruxin 1
copkillah Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Možda smo i dobili objašnjenje zašto Klop nije bio preterano zainteresovan da zadrži Grujića, uz ovakav mozak...
John Coltrane Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Kakav mozak?! Grujić je javno rekao ono što bi trebalo da je posao skauta i trenera LFC. Uostalom dečko je na izlaznim vratima kluba koji ga ne želi, ako mu je ovo najveći greh mislim stvarno jbt...
Pokojni Ruxin Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 e ali zajebanciju na stranu stvarno je pomalo fascinantno da klopp za 5 sezona ima 1 domestic trophy. i to da računamo sve, pl, fa, carabao, community shield ćelava prevara 8 za 4
kipo Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Nije toliko cudno. Klop je sam gradio tim, dok su Pepu gradili Pelegrini, Mancini i arapi 10 god, on samo odrzava odbranu redovno.
Pokojni Ruxin Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 pa da je gradio nojevu barku i ona bi uzela jedan liga kup za 5 godina, makar slučajno a ne što je brendan bio drugi sa prilično tim timom, minus suarez kojeg je on i napravio
copkillah Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 1 hour ago, John Coltrane said: Kakav mozak?! Grujić je javno rekao ono što bi trebalo da je posao skauta i trenera LFC. Uostalom dečko je na izlaznim vratima kluba koji ga ne želi, ako mu je ovo najveći greh mislim stvarno jbt... Ne znam, možda je zabadanje noža u leđa saigraču okej u tvom klubu, u mom nije. Neka je Adrian i najgori na svetu, to nije na njegovim saigračima da na takav način dele sa javnošću, pogotovo ne neko sa cela 52 minuta nastupa u PL. Ni u jednom univerzumu ono nije korektan komentar na račun saigrača. 2
John Coltrane Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 3 minutes ago, copkillah said: Ne znam, možda je zabadanje noža u leđa saigraču okej u tvom klubu, u mom nije. Neka je Adrian i najgori na svetu, to nije na njegovim saigračima da na takav način dele sa javnošću, pogotovo ne neko sa cela 52 minuta nastupa u PL. Ni u jednom univerzumu ono nije korektan komentar na račun saigrača. Zabada nož u ledja Pa nije Grujić Salah ili VVD bog te jebo. Mislim jasno je ko dan da ti je Grujić problem™ jer je bivši igrač Zvezde, ali "nož u ledja", ajte molim vas.
copkillah Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 1 minute ago, John Coltrane said: Zabada nož u ledja Pa nije Grujić Salah ili VVD bog te jebo. Mislim jasno je ko dan da ti je Grujić problem™ jer je bivši igrač Zvezde, ali "nož u ledja", ajte molim vas. Ovo je solidno jajarski argument, ali kapiram da si se brzo ispucao sa idejama. Ali hajde da probam još jednom, u kom univerzumu je okej javno komentarisati svog saigrača na ovakav način? I još tebi da je okej, koji si najosetljivija dušica kada su kritike na račun tebi dragih igrača u pitanju Ja znam da je tebi objektivnost potpuno stran i užasavajuć pojam, ali moraš malo da se potrudiš brt.
Pokojni Ruxin Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 vidim ociknarili ste ga već engleskim medijima...snitches get stitches
Mindaugas Žukauskas Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Pa verovatno će on da im objasni da nije VVD ili Salah i da ima pravo da piše šta hoće po socijalnim mrežama.
189- Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 20 minutes ago, John Coltrane said: Mislim jasno je ko dan da ti je Grujić problem™ jer je bivši igrač Zvezde cini mi se da je bas obrnuta situacija 2
Pokojni Ruxin Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) da je šabanski šabanski je, da je grujić igrač liverpula...jeste ali na papiru da nisu zakinuli cenu gladbahu i time mu ugrozili karijeru možda bi pokazao malo više poštovanja (ne bi bio uopšte registrovan da igra fudbal ove godine da se iznenada nije javio porto u poslednjem trenutku...a grujic je vrlo, vrlo dobar igrač btw, + u najboljim godinama) Edited October 8, 2020 by Pokojni Ruxin
copkillah Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 14 minutes ago, Pokojni Ruxin said: vidim ociknarili ste ga već engleskim medijima...snitches get stitches Ja sam prvo i video na engleskim medijima
Recommended Posts