John Coltrane Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Drago mi je da je otišao negde gde će igrati. Klop dajedegovna. 1
copkillah Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 6 minutes ago, copkillah said: Srećna petogodišnjica Klopovog dolaska! ...poznata kod navijača ostalih klubova i kao "O, ne!"
napadaj Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Ili kao "jebi se, Klopova ženo, trebalo je da ga pustiš da dođe u Junajted" 1
Pokojni Ruxin Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 jedna titula za pet godina? i to zaslužuje ovoliko buke? a lol
copkillah Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 22 minutes ago, Pokojni Ruxin said: jedna titula za pet godina? i to zaslužuje ovoliko buke? a lol Na koju jednu titulu misliš?
dragance Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 20 minutes ago, copkillah said: Na koju jednu titulu misliš? Moze li bez kvotovanja doticnog, molim? Taman sam poceo da uzivam ponovo citajuci ovaj topic.
copkillah Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 26 minutes ago, Pokojni Ruxin said: aj pogađaj 2 puta Neću nijednom, ti mi reci! 7 minutes ago, dragance said: Moze li bez kvotovanja doticnog, molim? Taman sam poceo da uzivam ponovo citajuci ovaj topic. A mora malo, izdrži!
dragance Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 2 minutes ago, copkillah said: A mora malo, izdrži! Zapamticu ovo... 1
Pokojni Ruxin Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 copi bro šta si se uzbudio(!) došao si na pl temu da otvaraš šampanj povodom klopovih 5 godina. zar si stvarno mislio da poznavatelji neće prebrojati na prst jednog prsta broj klopovih pl titula !
copkillah Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 4 minutes ago, Pokojni Ruxin said: copi bro šta si se uzbudio(!) došao si na pl temu da otvaraš šampanj povodom klopovih 5 godina. zar si stvarno mislio da poznavatelji neće prebrojati na prst jednog prsta broj klopovih pl titula ! Dobro, potpuno je razumljivo za nekoga u tvojoj poziciji, da ignoriše postojanje Lige šampiona
Pokojni Ruxin Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 idi slobodno proslavi i na temi za lš, pa ću ti i tamo čestitati jednu titulu za pet godina
copkillah Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Nisam znao da imaš o čemu da pišeš na LŠ temi
Recommended Posts