Jean-Luc Picard Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Rajs ostao....ja zadovoljan prelaznim rokom. Ovaj čeh na RB koji ne deluje loše na prvi pogled je samo bonus.
goofs Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) Posle Tijaga i Manea i treci virtuoz Liverpula zarazen kovidom. Spoiler Šećeri Edited October 6, 2020 by goofs
copkillah Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Lepo je primetiti kako je forum naprasno prestao da brine o zdravlju igrača
ArleKino Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 14 hours ago, John Coltrane said: @kipo Pol Merson je danas pomenuo kako dobro radi Arteta i ceo Arsenal u kontekstu odlaska igrača. Klub jasno da do znanja da im nije potreban igrač pa ga nude u svim opcijama. Mi do pre par sati nismo znali da li ćemo prodati Smolinga koji je imao finu sezonu u Romi, kome odgovara Rim i život u Italiji, koji se brzo aklimatizovao na saigrače i trenera i koji (što je od presudnog značaja) nije u planu Olea. Smoling je tu 10 godina, bio je kapiten neko vreme, imao je šta da nauči od Fergija, Vidića i Ria, ali ipak za njega nije bilo mesta čak ni u kup tekmama. Fil Džons - taj čovek je za rubriku gde su šta rade. Deca raspuštena - Chong u Verderu, Gomes u Lilu, Garner u Votfordu. Dok se prodaju dresovi i pljeske svi srećni i zadovoljni, kad se obezbedi LŠ slavina se zavrne, kad si 5,6,7 kupuj ko na Menadžeru. Eh, sad, Merson je ipak poznata pijandura i generalno lupa stvari napamet. Arsenalov TW gubi na ocjeni upravo zbog odlazaka, odnosno izostanka odlazaka. Imamo dva igrača viška, a po procjeni koju sam danas pročitao na Twitteru, u junu 2021.godine ćemo ostati bez igrača koji sada zarađuju cca 630.000 funti sedmično. U ovoj CoVid-eri to je cca 35 miliona funti godišnje koje je klub mogao potrošiti na nešto drugo. Sokratis je doveden prošle sezone, ove sezone ni Napoli niti PSG nisu htjeli da plate ni prebijeni euro za njega, a Roma je pustila priču oko njega samo da se ubrza dogovor sa Unitedom oko Smallinga. Mustafi je bio na putu za Lazio, ali je Lazio nudio premalo za nekog ko ima u CV-u svjetsku titulu i nastupe za njemačku reprezentaciju. Özil koji ima 350k sedmično hladi jaja kod kuće umjesto da igra barem po onim mučenim Liga-kupovima i EL, bar da dobijemo nešto zauzvrat od njega kad je već tu i kad svakako dobiva punu platu. Kolašinac je doveden na previsoku platu kao slobodan igrač i sad mu ponude Elite™ nisu zadovoljavajuće. Uglavnom, imaćemo dvojicu igrača neregistrovanih za prvenstvo koji će ubirati masne pare, s tim da je jedan vjerovatno Özil tako da ćemo za ništa sedmično davati 400-450k funti najmanje do januara.
John Coltrane Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 39 minutes ago, ArleKino said: Eh, sad, Merson je ipak poznata pijandura i generalno lupa stvari napamet. Arsenalov TW gubi na ocjeni upravo zbog odlazaka, odnosno izostanka odlazaka. Imamo dva igrača viška, a po procjeni koju sam danas pročitao na Twitteru, u junu 2021.godine ćemo ostati bez igrača koji sada zarađuju cca 630.000 funti sedmično. U ovoj CoVid-eri to je cca 35 miliona funti godišnje koje je klub mogao potrošiti na nešto drugo. Sokratis je doveden prošle sezone, ove sezone ni Napoli niti PSG nisu htjeli da plate ni prebijeni euro za njega, a Roma je pustila priču oko njega samo da se ubrza dogovor sa Unitedom oko Smallinga. Mustafi je bio na putu za Lazio, ali je Lazio nudio premalo za nekog ko ima u CV-u svjetsku titulu i nastupe za njemačku reprezentaciju. Özil koji ima 350k sedmično hladi jaja kod kuće umjesto da igra barem po onim mučenim Liga-kupovima i EL, bar da dobijemo nešto zauzvrat od njega kad je već tu i kad svakako dobiva punu platu. Kolašinac je doveden na previsoku platu kao slobodan igrač i sad mu ponude Elite™ nisu zadovoljavajuće. Uglavnom, imaćemo dvojicu igrača neregistrovanih za prvenstvo koji će ubirati masne pare, s tim da je jedan vjerovatno Özil tako da ćemo za ništa sedmično davati 400-450k funti najmanje do januara. Akcenat je bio na Arteti, a on je stigao za novu godinu. Nikog od navedenih igrača nije on doveo, svi ti igrači su tu godinama. Mada u potpunosti te razumem, svako ima svog Alexisa, ali hvala dobrom alahu postoji Inter. I Dalo ode tamo na pozajmicu, doduše.
Pokojni Ruxin Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) 1 hour ago, copkillah said: Lepo je primetiti kako je forum naprasno prestao da brine o zdravlju igrača pa ovo je sve težak bullshit, i to postaje jasnije nego ikad sad kad u većini timova postoje zaraženi igrači. sad kad imamo ovakve vesti...daleko od toga da podržavam, ali neću više da smaram, nova normala i sve to. dobro, možda i jesam malo više forsirao to da nerviram pulđane, ali to ne znači da nisam bio sve u pravu Edited October 6, 2020 by Pokojni Ruxin
copkillah Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 9 minutes ago, Pokojni Ruxin said: pa ovo je sve težak bullshit, i to postaje jasnije nego ikad sad kad u većini timova postoje zaraženi igrači. sad kad imamo ovakve vesti...daleko od toga da podržavam, ali neću više da smaram, nova normala i sve to. dobro, možda i jesam malo više forsirao to da nerviram pulđane, ali to ne znači da nisam bio sve u pravu Još sam ja pričao samo o tome da će PL gotovo izvesno da se završi, da ne postoji scenario po kom mogu da ga ponište, iz čisto finansijskih razloga, pa sam bio napadan kako mi je važnija titula od zdravlja igrača Sad imamo daleko goru situaciju, pogotovo posle ovog primera koji si naveo, a one zabrinute babe iz marta, ćute li ćute
ArleKino Posted October 6, 2020 Author Posted October 6, 2020 15 minutes ago, copkillah said: Sad imamo daleko goru situaciju, pogotovo posle ovog primera koji si naveo, a one zabrinute babe iz marta, ćute li ćute Hm, pa sad, ja se ne bih previše bunio da prvenstvo završi ovog momenta, ipak smo u 1 Top 4. @Cane Vukic Prebranac bi se vjerovatno iskašljao u lice svakom fudbaleru u ligi da dovede do toga. 1
copkillah Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 hour ago, ArleKino said: Hm, pa sad, ja se ne bih previše bunio da prvenstvo završi ovog momenta, ipak smo u 1 Top 4. @Cane Vukic Prebranac bi se vjerovatno iskašljao u lice svakom fudbaleru u ligi da dovede do toga. Zar sad nisu uveli šta-ako u slučaju prekida prvenstva? Inače, Ozil pomaže indirektnoj žrtvi pandemije:
John Coltrane Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Boli ga patka, ionako prima pare ni za šta.
Sandens Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 5 hours ago, Jean-Luc Picard said: Rajs ostao....ja zadovoljan prelaznim rokom. Ovaj čeh na RB koji ne deluje loše na prvi pogled je samo bonus. jos uvek moze da se dovede neko iz championshipa. trebalo bi stoper da dodje...
copkillah Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 2 hours ago, John Coltrane said: Boli ga patka, ionako prima pare ni za šta. Ovde možda ima i malo prckanja kluba jbg 2
Weenie Pooh Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Pogodite o kome flopara priča ovde: Spoiler 1
Weenie Pooh Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) In other news, Gruja -> Porto da zameni odlazećeg Danila Pereiru. Pozajmica, ostaje mu posle još jedna godina ugovora. Porto je takođe uzeo Felipe Andersona iz WHU i Sara iz Čelsija, solidno su ispozajmljivali. Edited October 6, 2020 by Weenie Pooh
Pokojni Ruxin Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 17 minutes ago, Weenie Pooh said: Pogodite o kome flopara priča ovde: Reveal hidden contents ovo je teže nego što izgleda - thiago alcantara tek treba da bude upropašćen, a nije ni creative box-to-box - fabinho više odgovara opisu, ali njega planira da upropasti prodajom lovroa - moj konačan odgovor je naby keita, čovek koji u prošliom životu doveden uglavom zbog svog ofanzivnog outputa, ali to sad prilično pamtimo samo mi starci
Recommended Posts