copkillah Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 1 hour ago, MiddleClass said: Grujic prvi platio ceh sedmice... Poslat je u Verder. A Lovren još letos... :(
John Coltrane Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Jutros bio Žinola, a uključio se i Mark Bosnić u svetlu sjajnih igara Vile. Ne bi ga prepoznao u životu.
Miljenko Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Ajd sto mi popismo 6 komada sa igracem manje, no kako vi primiste 7 komada protiv Vile. Znam da ce vec neko krenuti da me ubedjuje kako je to neki super jak tim.
ArleKino Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 Godfrey u Evertonu. Guendouzi će u Herthu. Prethodni engleski tim koji je poslao veznjaka sa inicijalima MG u Herthu na posudbu... Znate već.
cvrlle Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 navodno se anceloti i klopara otimaju za gazanigu
MiddleClass Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Otkrio je da nije čestitao Klopu na osvojenoj tituli sa "redsima". "Bio sam srećan zbog Liverpula, navijača i igrača, ali nisam čestitao Klopu osvojenu titulu, nisam ga zvao", rekao je Buvač za ruske medije. Jasno je da nisu u dobrim odnosima. Buvač smatra da je sve vreme on bio trener. "Osećao sam se kao da sam ja menadžer, samo što nisam govorio javno i davao intervjue. Pored toga, radio sam sve i imao sam sve funkcije u timu. Trudio sam se da što bolje utičem na tim. Nije mi bila potrebna pažnja", jasan je Buvač. Iza svakog uspjesnog menadzera stoji uspjesan Srbin!
ArleKino Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 4 minutes ago, cvrlle said: navodno se anceloti i klopara otimaju za gazanigu Ne znam. Meni se čini da bi to bio vrhunski primjer kako je neko Šuplje zamijenio Praznim. 1
ArleKino Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 E, da: nemam puno želja u životu, ali jedna koju imam je da odgledam englesku repku sa odbranom Pickford - Gomez, Maguire. 3
Baldrick S. Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Ajd sto mi popismo 6 komada sa igracem manje, no kako vi primiste 7 komada protiv Vile. Znam da ce vec neko krenuti da me ubedjuje kako je to neki super jak tim.Misterija i dan posle. Sve što je moglo da krene naopako je krenulo naopako. Da je Vila šutirala veš mašine ka golu a ne loptu i one bi ulazile. Golman nije postojao, odbrana uzasna, srednji red ko muve bez glave, napad uz par pokušaja uglavnom gubio lopte i to je to. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
dragance Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 De, skinite se golmanu sa grbače. 4 gola su bila od odbitaka, a ostale ne bi niko skinuo.
ArleKino Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 1 minute ago, Zlurad said: Misterija i dan posle. Sve što je moglo da krene naopako je krenulo naopako. Da je Vila šutirala veš mašine ka golu a ne loptu i one bi ulazile. Golman nije postojao, odbrana uzasna, srednji red ko muve bez glave, napad uz par pokušaja uglavnom gubio lopte i to je to. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Dobro, ruku na srce, ako je iko mogao dobiti desetku i da se ne ljuti na to, to je bio Liverpool juče. Elem, izgleda da se Arsenal sjetio krenuti po Parteya. Meni to izgleda kao trčanje kokoši u onom vicu, još jedan krug da joj ne kažu da je kurva, ali hajde...
Miljenko Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Jeste bilo puno odbitaka, no da se sve to uklopi na jednoj utakmici je neverovatno skroz.
ArleKino Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 4 minutes ago, Miljenko said: Jeste bilo puno odbitaka, no da se sve to uklopi na jednoj utakmici je neverovatno skroz. Klopp je to sve sažeo u onom otrcanom: "Villa je htjela pobjedu više." I to je to. Bukvalno su izgledali kao što Liverpool obično izgleda - čim igrač Liverpoola primi loptu, oko njega su igrači Ville sa pravodobnim oduzimanjem lopte, Grealish i Barkley probijali linije, lopta se konstantno prebacivala iza leđa desnog beka Liverpoola, a Adrian je skuhao onaj prvi gol od kojeg je sve i krenulo. Martinez je umalo uradio nešto slično na drugoj strani, ali je popravio svoju grešku.
copkillah Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 25 minutes ago, Miljenko said: Jeste bilo puno odbitaka, no da se sve to uklopi na jednoj utakmici je neverovatno skroz. Znaš ono kada na utakmici tim ima 25 udaraca na gol, pogađa stative, prečke, golman brani neverovatno... i protivnik iz jednog šuta ima jedan gol i pobedi i pomisliš "neverovatno". E pa ovo je isto to ali obrnuto
Recommended Posts