Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

1 hour ago, MiddleClass said:

Grujic prvi platio ceh sedmice... Poslat je u Verder.

A Lovren još letos... :(

Jutros bio Žinola, a uključio se i Mark Bosnić u svetlu sjajnih igara Vile. Ne bi ga prepoznao u životu.

viber_image_2020-10-05_09-54-07.jpg

Ajd sto mi popismo 6 komada sa igracem manje, no kako vi primiste 7 komada protiv Vile.

Znam da ce vec neko krenuti da me ubedjuje kako je to neki super jak tim.:rolleyes:

• Author

Godfrey u Evertonu.

Guendouzi će u Herthu. Prethodni engleski tim koji je poslao veznjaka sa inicijalima MG u Herthu na posudbu... Znate već.

Znamo, titula ostaje u Liverpulu.

navodno se anceloti i klopara otimaju za gazanigu

Otkrio je da nije čestitao Klopu na osvojenoj tituli sa "redsima".

"Bio sam srećan zbog Liverpula, navijača i igrača, ali nisam čestitao Klopu osvojenu titulu, nisam ga zvao", rekao je Buvač za ruske medije.

Jasno je da nisu u dobrim odnosima.

Buvač smatra da je sve vreme on bio trener.

"Osećao sam se kao da sam ja menadžer, samo što nisam govorio javno i davao intervjue. Pored toga, radio sam sve i imao sam sve funkcije u timu. Trudio sam se da što bolje utičem na tim. Nije mi bila potrebna pažnja", jasan je Buvač.

Iza svakog uspjesnog menadzera stoji uspjesan Srbin! :hail:

• Author
4 minutes ago, cvrlle said:

navodno se anceloti i klopara otimaju za gazanigu

Ne znam. Meni se čini da bi to bio vrhunski primjer kako je neko Šuplje zamijenio Praznim.

• Author

E, da:

nemam puno želja u životu, ali jedna koju imam je da odgledam englesku repku sa odbranom Pickford - Gomez, Maguire.

Ajd sto mi popismo 6 komada sa igracem manje, no kako vi primiste 7 komada protiv Vile.
Znam da ce vec neko krenuti da me ubedjuje kako je to neki super jak tim.:rolleyes:
Misterija i dan posle. Sve što je moglo da krene naopako je krenulo naopako. Da je Vila šutirala veš mašine ka golu a ne loptu i one bi ulazile. Golman nije postojao, odbrana uzasna, srednji red ko muve bez glave, napad uz par pokušaja uglavnom gubio lopte i to je to.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

De, skinite se golmanu sa grbače. 4 gola su bila od odbitaka, a ostale ne bi niko skinuo.

• Author
1 minute ago, Zlurad said:

Misterija i dan posle. Sve što je moglo da krene naopako je krenulo naopako. Da je Vila šutirala veš mašine ka golu a ne loptu i one bi ulazile. Golman nije postojao, odbrana uzasna, srednji red ko muve bez glave, napad uz par pokušaja uglavnom gubio lopte i to je to.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Dobro, ruku na srce, ako je iko mogao dobiti desetku i da se ne ljuti na to, to je bio Liverpool juče.

Elem, izgleda da se Arsenal sjetio krenuti po Parteya. Meni to izgleda kao trčanje kokoši u onom vicu, još jedan krug da joj ne kažu da je kurva, ali hajde...

Jeste bilo puno odbitaka, no da se sve to uklopi na jednoj utakmici je neverovatno skroz.:huh:

• Author
4 minutes ago, Miljenko said:

Jeste bilo puno odbitaka, no da se sve to uklopi na jednoj utakmici je neverovatno skroz.:huh:

Klopp je to sve sažeo u onom otrcanom: "Villa je htjela pobjedu više." I to je to. Bukvalno su izgledali kao što Liverpool obično izgleda - čim igrač Liverpoola primi loptu, oko njega su igrači Ville sa pravodobnim oduzimanjem lopte, Grealish i Barkley probijali linije, lopta se konstantno prebacivala iza leđa desnog beka Liverpoola, a Adrian je skuhao onaj prvi gol od kojeg je sve i krenulo. Martinez je umalo uradio nešto slično na drugoj strani, ali je popravio svoju grešku.

25 minutes ago, Miljenko said:

Znaš ono kada na utakmici tim ima 25 udaraca na gol, pogađa stative, prečke, golman brani neverovatno... i protivnik iz jednog šuta ima jedan gol i pobedi i pomisliš "neverovatno". E pa ovo je isto to ali obrnuto :D

Guest
This topic is now closed to further replies.