ArleKino Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 (edited) 7 hours ago, copkillah said: Inače, sve je pod kontrolom Ne treba ići toliko daleko po utjehu. United 1999-2000 je osvojio titulu sa 18 bodova viška ispred nas. U 10.kolu ih je natrpao Chelsea, 5-0 protiv legendarnog Adriana Taibija. Edited October 5, 2020 by ArleKino
goofs Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 8 hours ago, Pokojni Ruxin said: pazi, ja nisam skroz siguran dal čovek mene zajebava (tačnije moje spominjanje suđenja posle časnih 5 komada od lestera) ili se samo zajebava, ali u svakom slučaju moraš malo da se opustiš...što si tako ozbiljan, lep dan, nedelja, fudbal, na forumu šala i šega... zajebavo sam se, ljudi (nista licno ka ruxinu), mislim kako moze da odigra ekipa koja izgubi utakmicu 7:2
radisa Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 19 minutes ago, ArleKino said: Ne treba ići toliko daleko po utjehu. United 1999-2000 je osvojio titulu sa 18 bodova viška ispred nas. U 10.kolu ih je natrpao Chelsea, 5-0 protiv legendarnog Adriana Taibija. Zar ManU nije uzeo titulu i u jednoj od onih sezona kad ih je NUC trpao sa 5:0? 96/97?
ArleKino Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 6 minutes ago, radisa said: Zar ManU nije uzeo titulu i u jednoj od onih sezona kad ih je NUC trpao sa 5:0? 96/97? I to rutinski, sa 7 bodova više od drugoplasiranog Newcastlea, trećeplasiranog Arsenala i četvrtoplasiranog Liverpoola. Te sezone je i Southampton dobio Uniteda 6-3. Ovaj primjer Chelsea je bio friškiji, sve sa rupetinom na golu Uniteda.
Jean-Luc Picard Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Jel vi potežete ove istorije zbog Uniteda, Liverpula ili Lestera
Svarog Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 11 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Jel vi potežete ove istorije zbog Uniteda, Liverpula ili Lestera pusti ljude. bolje to nego još jedan krug o nekom penalu 2
ArleKino Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 44 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Jel vi potežete ove istorije zbog Uniteda, Liverpula ili Lestera Prethodni put kad je United izgubio 1-6 kod kuće uz crveni karton, završili su drugi sa istim brojem bodova kao i prvak, bukvalno su izgubili titulu sa zvukom sirene. Prethodni put kad je Liverpool izgubio pet razlike u ligi, Manchester City je bio prvak sa 100 bodova. Prethodni put kad je Leicester bio prvak, izgubili su utakmicu od londonskog tima kod kuće sa tri razlike i dobili Man City u gostima. Prethodni put kad su Evertonu prve dvije utakmice prvenstva bile protiv Spursa i WBA, osvojili su naslov. Te su dvije utakmice izgubili, ali su zato kod Spursa dobili 1 razlike (2-1), a WBA kod kuće 3 razlike (4-1). I tako dalje, i tako dalje. 2 2
Lancia Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 1 minute ago, ArleKino said: Prethodni put kad je United izgubio 1-6 kod kuće uz crveni karton, završili su drugi sa istim brojem bodova kao i prvak, bukvalno su izgubili titulu sa zvukom sirene. Prethodni put kad je Liverpool izgubio pet razlike u ligi, Manchester City je bio prvak sa 100 bodova. Prethodni put kad je Leicester bio prvak, izgubili su utakmicu od londonskog tima kod kuće sa tri razlike i dobili Man City u gostima. Prethodni put kad su Evertonu prve dvije utakmice prvenstva bile protiv Spursa i WBA, osvojili su naslov. Te su dvije utakmice izgubili, ali su zato kod Spursa dobili 1 razlike (2-1), a WBA kod kuće 3 razlike (4-1). I tako dalje, i tako dalje. Jel ima neka opcija po prethodnom da Bielsa uzme prvenstvo? Pitam za Rennea.
goofs Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Gde pratiti transfer-deadline-day? Ranije je bio dosta dobar tracker na Eurosport (?!?) sajtu.
ArleKino Posted October 5, 2020 Author Posted October 5, 2020 6 minutes ago, Lancia said: Jel ima neka opcija po prethodnom da Bielsa uzme prvenstvo? Pitam za Rennea. Ima. Leicester je 2015-16. izgubio kod Liverpoola jedan razlike i remizirao kod kuće sa Cityjem. Uzeli su titulu. 1
čekmeže Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Iskače mi na jutjubu Totenhem - Makabi 7-2, pitam se zašto
MiddleClass Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Grujic prvi platio ceh sedmice... Poslat je u Verder.
John Coltrane Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 1 hour ago, goofs said: Gde pratiti transfer-deadline-day? Ranije je bio dosta dobar tracker na Eurosport (?!?) sajtu. Fabrizio Romano na Twiteru. 2
Mercuzzio Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Tradicionalno se Transfer Deadline Day prati na SkySports. Večeras gosti u studiju Harry & Jamie Redknapp.
Recommended Posts