Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)
7 hours ago, copkillah said:

Inače, sve je pod kontrolom :fantom:

Ne treba ići toliko daleko po utjehu. :D

United 1999-2000 je osvojio titulu sa 18 bodova viška ispred nas. U 10.kolu ih je natrpao Chelsea, 5-0 protiv legendarnog Adriana Taibija.

Edited by ArleKino
Posted
8 hours ago, Pokojni Ruxin said:

pazi, ja nisam skroz siguran dal čovek mene zajebava (tačnije moje spominjanje suđenja posle časnih 5 komada od lestera) ili se samo zajebava, ali u svakom slučaju moraš malo da se opustiš...što si tako ozbiljan, lep dan, nedelja, fudbal, na forumu šala i šega...

zajebavo sam se, ljudi (nista licno ka ruxinu), mislim kako moze da odigra ekipa koja izgubi utakmicu 7:2 :) 

Posted
19 minutes ago, ArleKino said:

Ne treba ići toliko daleko po utjehu. :D

United 1999-2000 je osvojio titulu sa 18 bodova viška ispred nas. U 10.kolu ih je natrpao Chelsea, 5-0 protiv legendarnog Adriana Taibija.

Zar ManU nije uzeo titulu i u jednoj od onih sezona kad  ih je NUC trpao sa 5:0? 96/97?

Posted
6 minutes ago, radisa said:

Zar ManU nije uzeo titulu i u jednoj od onih sezona kad  ih je NUC trpao sa 5:0? 96/97?

I to rutinski, sa 7 bodova više od drugoplasiranog Newcastlea, trećeplasiranog Arsenala i četvrtoplasiranog Liverpoola. Te sezone je i Southampton dobio Uniteda 6-3.

Ovaj primjer Chelsea je bio friškiji, sve sa rupetinom na golu Uniteda. :D

Posted

Jel vi potežete ove istorije zbog Uniteda, Liverpula ili Lestera :D

Posted
11 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

pusti ljude.

bolje to nego još jedan krug o nekom penalu :inn:

• +1 2
Posted
44 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Prethodni put kad je United izgubio 1-6 kod kuće uz crveni karton, završili su drugi sa istim brojem bodova kao i prvak, bukvalno su izgubili titulu sa zvukom sirene. :D

Prethodni put kad je Liverpool izgubio pet razlike u ligi, Manchester City je bio prvak sa 100 bodova.

Prethodni put kad je Leicester bio prvak, izgubili su utakmicu od londonskog tima kod kuće sa tri razlike i dobili Man City u gostima.

Prethodni put kad su Evertonu prve dvije utakmice prvenstva bile protiv Spursa i WBA, osvojili su naslov. Te su dvije utakmice izgubili, ali su zato kod Spursa dobili 1 razlike (2-1), a WBA kod kuće 3 razlike (4-1).

I tako dalje, i tako dalje. :D

• +1 2
  • Haha 2
Posted
1 minute ago, ArleKino said:

Prethodni put kad je United izgubio 1-6 kod kuće uz crveni karton, završili su drugi sa istim brojem bodova kao i prvak, bukvalno su izgubili titulu sa zvukom sirene. :D

Prethodni put kad je Liverpool izgubio pet razlike u ligi, Manchester City je bio prvak sa 100 bodova.

Prethodni put kad je Leicester bio prvak, izgubili su utakmicu od londonskog tima kod kuće sa tri razlike i dobili Man City u gostima.

Prethodni put kad su Evertonu prve dvije utakmice prvenstva bile protiv Spursa i WBA, osvojili su naslov. Te su dvije utakmice izgubili, ali su zato kod Spursa dobili 1 razlike (2-1), a WBA kod kuće 3 razlike (4-1).

I tako dalje, i tako dalje. :D

Jel ima neka opcija po prethodnom da Bielsa uzme prvenstvo? Pitam za Rennea.

Posted

Gde pratiti transfer-deadline-day? Ranije je bio dosta dobar tracker na Eurosport (?!?) sajtu.

Posted
6 minutes ago, Lancia said:

Jel ima neka opcija po prethodnom da Bielsa uzme prvenstvo? Pitam za Rennea.

Ima. 

Leicester je 2015-16. izgubio kod Liverpoola jedan razlike i remizirao kod kuće sa Cityjem. Uzeli su titulu.

• +1 1
Posted

Iskače mi na jutjubu Totenhem - Makabi 7-2, pitam se zašto :unsure:

Posted

Grujic prvi platio ceh sedmice... Poslat je u Verder.

Posted
1 hour ago, goofs said:

Gde pratiti transfer-deadline-day? Ranije je bio dosta dobar tracker na Eurosport (?!?) sajtu.

Fabrizio Romano na Twiteru.

• Hvala 2
Posted

Tradicionalno se Transfer Deadline Day prati na SkySports.

Večeras gosti u studiju Harry & Jamie Redknapp. :wub:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...