Weenie Pooh Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 30 minutes ago, Lancia said: Jedini krivac je Klop, dao je mentalni raspust igracima posle poraza od Atletika i sad je malo teze da ih vrati na kolosek. Šta je to mentalni raspust? Posle Atletika je usledio COVID-19, nešto sumnjam da je Flopara mogao drugačije.
Lancia Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Šta je to mentalni raspust? Posle Atletika je usledio COVID-19, nešto sumnjam da je Flopara mogao drugačije. Usli su nastavak prvenstva da odrade titulu i tako su i nastavili novo prvenstvo. Srecno su dobili Lids, onu sa Arsenalom nisam gledao, ovo danas je izgledalo...pa skoro ko Barsa pod Setijenom i Valverdeom, sa glavom ko zna gde.
copkillah Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 još sam se smorio što neću moći da gledam tekmu doduše, evo došao sam kući pa SEDAM da gledam hajlatse 1
copkillah Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 16 minutes ago, Lancia said: Usli su nastavak prvenstva da odrade titulu i tako su i nastavili novo prvenstvo. Srecno su dobili Lids, onu sa Arsenalom nisam gledao, ovo danas je izgledalo...pa skoro ko Barsa pod Setijenom i Valverdeom, sa glavom ko zna gde. Pa sad, Čelsi i Arsenal su solidno rutinirani, ovo večeras ne znam tačno šta je, nadam se wake-up call za odbranu koja je u leru od početka kalendarske godine.
Bustin Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) Izgleda da je Klopa stigla kazna za nenalazenje adekvatne zamene za Lovrena Edited October 4, 2020 by Bustin 1
Pokojni Ruxin Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: Kruže glasine da je ruxin dobio izliv sladostrašća u mozak ma ne znaju dušmani za nedelju, nisam gledao drugo... kako je odigrao liverpul?
goofs Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 dobro su igrali, vodili tempo, drzali kontrolu nad utakmicom, ali su ih kleta sudba i jedna sudijska pogreska kostali poraza od 7:2
Baldrick S. Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 11 minutes ago, goofs said: dobro su igrali, vodili tempo, drzali kontrolu nad utakmicom, ali su ih kleta sudba i jedna sudijska pogreska kostali poraza od 7:2 Svega je bilo osim greski sudija
Lancia Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 14 minutes ago, copkillah said: Pa sad, Čelsi i Arsenal su solidno rutinirani, ovo večeras ne znam tačno šta je, nadam se wake-up call za odbranu koja je u leru od početka kalendarske godine. Jbmlg, deset golova od Lidsa i Vile nije cak ni veliki problem, koliko laka tranzicija kontre iz kojih je bilo verovatno jos toliko propustenih sansi. Da li je problem na sredini terena ili u odbrani ili otaljavanje presinga cele ekipe u pitanju? Meni laiku, odmah upada u oci ovo trece. To je ono cime Liverpul inace melje.
Pokojni Ruxin Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 6 minutes ago, Zlurad said: Svega je bilo osim greski sudija pazi, ja nisam skroz siguran dal čovek mene zajebava (tačnije moje spominjanje suđenja posle časnih 5 komada od lestera) ili se samo zajebava, ali u svakom slučaju moraš malo da se opustiš...što si tako ozbiljan, lep dan, nedelja, fudbal, na forumu šala i šega...
Baldrick S. Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Niko te ruxine nije pomenuo ima tome 3 strana niti pokušava da te zajebava. Ja lepo napisao da je bilo svega osim sudijskih gresaka u utakmici koju je liverpul nečasno izgubio protivu budućih prvaka. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: kako je odigrao liverpul? 1 hour ago, goofs said: dobro su igrali, vodili tempo, drzali kontrolu nad utakmicom, ali su ih kleta sudba i jedna sudijska pogreska kostali poraza od 7:2 ummm, druže zlurade vidiš li možda neku korelaciju između ova 2 posta koja su napisana jedan ispod drugog? Edited October 4, 2020 by Pokojni Ruxin
Recommended Posts