Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, Lancia said:

Jedini krivac je Klop, dao je mentalni raspust igracima posle poraza od Atletika i sad je malo teze da ih vrati na kolosek. 

Šta je to mentalni raspust? :unsure: 

Posle Atletika je usledio COVID-19, nešto sumnjam da je Flopara mogao drugačije.

Posted
2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Šta je to mentalni raspust? :unsure: 

Posle Atletika je usledio COVID-19, nešto sumnjam da je Flopara mogao drugačije.

Usli su nastavak prvenstva da odrade titulu i tako su i nastavili novo prvenstvo. Srecno su dobili Lids, onu sa Arsenalom nisam gledao, ovo danas je izgledalo...pa skoro ko Barsa pod Setijenom i Valverdeom, sa glavom ko zna gde.

Posted

još sam se smorio što neću moći da gledam tekmu :lol:

doduše, evo došao sam kući pa SEDAM da gledam hajlatse :D

• Haha 1
Posted
16 minutes ago, Lancia said:

Usli su nastavak prvenstva da odrade titulu i tako su i nastavili novo prvenstvo. Srecno su dobili Lids, onu sa Arsenalom nisam gledao, ovo danas je izgledalo...pa skoro ko Barsa pod Setijenom i Valverdeom, sa glavom ko zna gde.

Pa sad, Čelsi i Arsenal su solidno rutinirani, ovo večeras ne znam tačno šta je, nadam se wake-up call za odbranu koja je u leru od početka kalendarske godine.

Posted (edited)

Izgleda da je Klopa stigla kazna za nenalazenje adekvatne zamene za Lovrena

Edited by Bustin
  • +1 1
Posted
1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kruže glasine da je ruxin dobio izliv sladostrašća u mozak

ma ne znaju dušmani za nedelju, nisam gledao drugo...

kako je odigrao liverpul?

Posted

dobro su igrali, vodili tempo, drzali kontrolu nad utakmicom, ali su ih kleta sudba i jedna sudijska pogreska kostali poraza od 7:2

Posted

tbh dešava se i boljima :sleep:

Posted
11 minutes ago, goofs said:

dobro su igrali, vodili tempo, drzali kontrolu nad utakmicom, ali su ih kleta sudba i jedna sudijska pogreska kostali poraza od 7:2

Svega je bilo osim greski sudija

Posted
14 minutes ago, copkillah said:

Pa sad, Čelsi i Arsenal su solidno rutinirani, ovo večeras ne znam tačno šta je, nadam se wake-up call za odbranu koja je u leru od početka kalendarske godine.

Jbmlg, deset golova od Lidsa i Vile nije cak ni veliki problem, koliko laka tranzicija kontre iz kojih je bilo verovatno jos toliko propustenih sansi. Da li je problem na sredini terena ili u odbrani ili otaljavanje presinga cele ekipe u pitanju? Meni laiku, odmah upada u oci ovo trece. To je ono cime Liverpul inace melje.

Posted
6 minutes ago, Zlurad said:

Svega je bilo osim greski sudija

pazi, ja nisam skroz siguran dal čovek mene zajebava (tačnije moje spominjanje suđenja posle časnih 5 komada od lestera) ili se samo zajebava, ali u svakom slučaju moraš malo da se opustiš...što si tako ozbiljan, lep dan, nedelja, fudbal, na forumu šala i šega...

Posted

Niko te ruxine nije pomenuo ima tome 3 strana niti pokušava da te zajebava. Ja lepo napisao da je bilo svega osim sudijskih gresaka u utakmici koju je liverpul nečasno izgubio protivu budućih prvaka.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Posted

Inače, sve je pod kontrolom :fantom:

Posted (edited)
1 hour ago, Pokojni Ruxin said:

kako je odigrao liverpul?

1 hour ago, goofs said:

ummm, druže zlurade vidiš li možda neku korelaciju između ova 2 posta koja su napisana jedan ispod drugog?

Edited by Pokojni Ruxin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...