radisa Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Just now, Azdaja said: Chelsea favorit za titulu sledeće sezone, mladi, gladni, napaljeni, biće total fudbal. Medjutin ako Mesi dodje kod Pepa biće haos. Biće fora da Wolvesi, neopterećeni Evropom se bore za titulu...
Azdaja Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Nije isključeno, pogotovo u današnjim uslovima. Fali mi nesto tamo, superstar neki da im da taj respekt.
radisa Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Just now, Azdaja said: Nije isključeno, pogotovo u današnjim uslovima. Fali mi nesto tamo, superstar neki da im da taj respekt. Nije imao ni Lester superstara...
Milošica Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Mislim da će u Liverpulu doći do nekog zasićenja i pada.
Azdaja Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Just now, Milošica said: Mislim da će u Liverpulu doći do nekog zasićenja i pada. Isto predvidjam
Weenie Pooh Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 20 minutes ago, Milošica said: Mislim da će u Liverpulu doći do nekog zasićenja i pada. 19 minutes ago, Azdaja said: Isto predvidjam Hrabra predviđanja imajući u vidu da je pad krenuo još tamo u februaru
John Coltrane Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Chelski=Fulam od pre 2 sezone. OK da je potrebna rekonstrukcija tima al ne mozes dovesti 10 igraca za prvi tim u jednom prozoru. Glejzeri pozivaju na stezanje kajiša, otpustilo još dece, ali im je plata do kraja avgusta i moćiće da treniraju u Karingtonu neko vreme(dok ne nadju novi klub)
Milošica Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Ma i da se uigra nekako,nisam ja siguran da su Verner i Zijeh top klasa.Dobri igrači,ali mislim da Haverc ima veći peak.
copkillah Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 1 hour ago, Azdaja said: Chelsea favorit za titulu sledeće sezone, mladi, gladni, napaljeni, biće total fudbal. Medjutin ako Mesi dodje kod Pepa biće haos. Ne zaboravi, imali su 33 poena manje od šampiona, plus ne vidim da su rešili problem nepouzdanog golmana. Više su se konsolidovali za top 4, bio bih iznenađen ako bi se ozbiljno umešali u borbu za titulu, osim ako, naprasno, ne reše problem odbrane.
de Sisti Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Nesto se pise da ce Doherty u Spurse, samo se vi smejte
goofs Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 1 hour ago, de Sisti said: Nesto se pise da ce Doherty u Spurse, samo se vi smejte Kazu da ce taj transfer da napravi rusvaj u prvoj Irskoj ligi zato sto Bohemians iz Dablina dobija 10% cene, sto je hrpa para za njihovu ligu.
Recommended Posts