Pokojni Ruxin Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 fali liverpulu kreacije, ko je na klupi od bekova? 2
Weenie Pooh Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said: šta radi oli votkins? Iživljava se nad nemoćnim Džoom Goomezoom, dete nema ni 24 godine a Watkins ga prejeba tri puta u jednoj akciji (kod valjda drugog gola). Ovo što LFC igra u napadu je tuga jesenja. Forsira se leva strana, kao da je Klopp stavio pare da Jota i Robertson daju po dva gola.
Weenie Pooh Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Atkinson donabija, Mingsov đon u koleno Žoti svira kao kontrafaul
cvrlle Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) 8 minutes ago, Weenie Pooh said: Iživljava se nad nemoćnim Džoom Goomezoom, dete nema ni 24 godine a Watkins ga prejeba tri puta u jednoj akciji (kod valjda drugog gola). jbg kad nece da se isprse za neku rezervu od kako rece brt rahmetli 40milki mozda de laurentis, pritisnut koronom, sad spusti malo cenu za kulibalija. ipak je pepara zavrsio sa popounjavanjem svoje zadnje linije. barem za ovaj prelazni rok Edited October 4, 2020 by cvrlle
Weenie Pooh Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Just now, cvrlle said: jbg kad nece da se isprse za neku rezervu od kako rece brt rahmetli 40milki Kakvu rezervu kad je Jay-Go zakucan kao starter? Ja toliku bezmudost kod defanzivca ne pamtim da sam video. Kod prvog gola mu jeste Adrian uvalio kosku, ali on umesto da krene agresivno na Grealisha i rizikuje, odmiče se unazad Gde misliš da će da te pretrči, retarde, na ivici ste peterca?! Kod drugog gola, poprečna lopta ka Watkinsu, Gomez kreće na interception pa odustaje, ide ipak unazad, onda se ukopava da ga Watkins bez problema pretrči, onda juri za njim da bi ga ovaj jubilarni treći put izbacio iz igre i neometan šutirao. Moj frust na stranu, nisu Gomez i Adrian jedini problem. Očajna predstava na svim nivoima, posebno fascinira Keitina zbunjenost činjenicom da je lopta okrugla. 1
Baldrick S. Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Kakvo silovanje Trenta. Da sam na Klopovom mestu pustio bih rezervnog golmana da igra desnog beka, odigrao bi bolje. Inace odlicna utakmica, Vila ganbanguje.
cvrlle Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 i bobi je par puta, po obicaju, samo izmrsio muda umesto da penetrira...
Lancia Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Kakvu rezervu kad je Jay-Go zakucan kao starter? Ja toliku bezmudost kod defanzivca ne pamtim da sam video. Kod prvog gola mu jeste Adrian uvalio kosku, ali on umesto da krene agresivno na Grealisha i rizikuje, odmiče se unazad Gde misliš da će da te pretrči, retarde, na ivici ste peterca?! Kod drugog gola, poprečna lopta ka Watkinsu, Gomez kreće na interception pa odustaje, ide ipak unazad, onda se ukopava da ga Watkins bez problema pretrči, onda juri za njim da bi ga ovaj jubilarni treći put izbacio iz igre i neometan šutirao. Moj frust na stranu, nisu Gomez i Adrian jedini problem. Očajna predstava na svim nivoima, posebno fascinira Keitina zbunjenost činjenicom da je lopta okrugla.
Weenie Pooh Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Just now, Zlurad said: Kakvo silovanje Trenta. Da sam na Klopovom mestu pustio bih rezervnog golmana da igra desnog beka, odigrao bi bolje. Dobro, Trent je standardno užasan u odrani. Mene više brine što ništa u napadu ne radi, a ni ostali nisu mnogo bolji. Kad igraš ovako visoko, uvek može da se desi da te pretrče i zabiju dva-tri gola na brzinu, ali onda moraš nekako da im odgovoriš. A večeras... i ovaj jedan su umuljali sasvim slučajno.
Baldrick S. Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Just now, Weenie Pooh said: Dobro, Trent je standardno užasan u odrani. Mene više brine što ništa u napadu ne radi, a ni ostali nisu mnogo bolji. Kad igraš ovako visoko, uvek može da se desi da te pretrče i zabiju dva-tri gola na brzinu, ali onda moraš nekako da im odgovoriš. A večeras... i ovaj jedan su umuljali sasvim slučajno. Ma imali smo sanse, ja mislim barem 4-5 suteva iz 16 al sve to nekako mrljavo
ArleKino Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Adrian je valjda najgori rezervni golman ikad. Ulazi Liu Kang za Liverpool. 1
Mindaugas Žukauskas Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Ne znam, pre će Gojko da reši ovu barijeru u nozdrvi, nego Klop ovaj krater koji ima na golu 1
John Coltrane Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 4 minutes ago, ArleKino said: Adrian je valjda najgori rezervni golman ikad. Ulazi Liu Kang za Liverpool. Kao da se nisu “opekli” sa Kariusom.
SNARC Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Kuku, sta je ovo..kao da ih Tumba vodi. Zasluzio Barkli, inace.
Recommended Posts