number_9 Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Kako će Murinjo da uživa u davanju intervjua posle tekme 😁
ArleKino Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Not so fun fact: zadnji gostujući tim koji je dobio 6-1 na OT-u je osvojio titulu.
Pokojni Ruxin Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 ko vodi ovaj totnem? junajtedu će uskoro trebati novi trener, just saying...
ArleKino Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: ko vodi ovaj totnem? junajtedu će uskoro trebati novi trener, just saying... Uzeće onog što je sa Spursima na OT-u dobio 3-0. Solskjaer danas izgleda starije od Fergusona.
number_9 Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Just now, ArleKino said: Solskjaer danas izgleda starije od Fergusona. Jbg, nije mu lako.
John Coltrane Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 17 minutes ago, Mercuzzio said: Ima veze sa situacijom jer je Shaw isfolirao pad posle koga je dosuđen penal. Kao što je Lamela isfolirao da je Martialov udarac jači nego što jeste. Ja sam da se ovakve stvari kažnjavaju crvenim kartonom za napadača. I ovo Lamelino i Shaw-ovo kao i ono Salahovo. Samo mi ide na kurac kada neko ćuti dok im sudije sviraju godinu dana, bez prestanka i najmanji kontakt za penal (jbg takva su pravila, odbrambeni je bio glup, nije trebalo da ga dira uopšte...) a posle kukaju na Lamelu. Lamela je PRVI udario igrača bez lopte, svari to u svojoj glavi pa onda guglaj neke false penale za UTD kao neki argument. A što se tiće toga šta tebi ide na kurac imaš IL. Uhvatili se penala za UTD kao pijan plota, kao da je svaki penal za UTD nepravedno dosudjen samo zbog broja penala u jednoj sezoni. Eeeej Luk Šou u punom trku osetio kontakt protivničkog igrača rukom po ledjima i ti si mučenik to guglao da bi nekako poentirao kako ti ide na kurac moje ćutanje. Cirkus još veći od odbrane UTD.
ArleKino Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 11 minutes ago, 189- said: kako je ono bio samo zuti za shawa. Pa danas je slično bilo na tekmi Arsenal-Sheffield U. Uletio sivonja u Aubu, a VAR nije ni pogledao da li je Masonov žuti karton bio OK odluka.
Mindaugas Žukauskas Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) Za Šoa, čist crveni, ali sudija je verovatno uzeo u obzir okolnosti na terenu, što se ponekad radi. Ne znam čemu kuknjava na Lamelu, Marsijal ga je udario u lice i to je takođe čist crveni. Čak i da se nije valjao, VAR bi to registrovao kao crveni. Ostaje dilema da li je Lamelin lakat bio takođe za crveni, ili se tretira kao gurkanje, nudge. Šta znam, najbolje da je isključio obojicu, ne bi mu niko ništa zamerio. With all that said, imam utisak da bi ih Totenhem rutinirao čak i sa 11vs11, 10vs10. Edited October 4, 2020 by Mindaugas Žukauskas
Mercuzzio Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) 10 minutes ago, John Coltrane said: Lamela je PRVI udario igrača bez lopte, svari to u svojoj glavi pa onda guglaj neke false penale za UTD kao neki argument. Ako ćemo pravo Martial je prvo držao za ruku Lamelu, ovaj idiot naravno da nije propustio da to iskoristi da kao pokuša da se oslobodi pa da uvali lakat. Za to se dobija opomena sudije obojici ili žuti za Lamelu. Ali Martial umesto da traži od sudije da reaguje odlučuje da podeli jednu vaspitnu, I za to dobija crveni. Da citiramo kako se pisalo ovde: "bez obzira da li je Salah, Mane, Rashford, Sterling... bio "previše teatralan" odbrambeni je napravio prekršaj. Tako i ovde. Mogao je i Lamela da ne padne i opet bi po VAR bio crveni. edit: Zanimljivo bi bilo videti šta bi da je Martial pao posle lakta Lamele... verovatno bi dobio žuti za foliranje Edited October 4, 2020 by Mercuzzio
Pokojni Ruxin Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) ja nisam hteo da diram u osinje gnezdo, ali kakve smo sve odluke opravdavali ovde definitivno ima osnova da se kaže da je ok presuđeno. lamela ga nije gledao kad ga je odurnuo laktom, marsijal ga je vrlo svesno nabo u lice posle toga. žuta i crvena karta su ok presuda ono što ljudima ide na kurac je lamelino očigledno valjanje pošto je "prvi počeo". ali što kaže vini a porvrđuje 189, sudija bez toga ne bi svirao ništa. tako da je lamela valjda ispao pametan, ili kako se već to kaže danas Edited October 4, 2020 by Pokojni Ruxin
Lancia Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 59 minutes ago, 189- said: ako cemo tako gledati nisu problem ovi koji vode eng fudbal nego fudbal geveralno. rekao bih da u spaniji ima mnogo vise padanja i simuliranja nego kod nas™. jordi alba npr je gori od svih igraca iz pl zajedno. Izgleda nisi skoro gledao spansku ligu, VAR je odlicno sredio simuliranje.
John Coltrane Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Izvinjam se @Mercuzzio , nisam imao nameru da te uvredim, jednostavno sam popizdeo.
Recommended Posts