Pokojni Ruxin Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) ako nije jasno moj stav je od početka da je problem u suđenju, a ne u pojedincima. zato sam pričao prošle sezone da je nagrađivanje padavičara užasan trend za fudbal, naravno da je cela liga primetila šta salahu prolazi. i sad je situacija verovatno gora nego ikad, go figure, došlo na naplatu...samo ste neki bili mnogo više ok s tim prošle godine. Edited October 4, 2020 by Pokojni Ruxin
Mercuzzio Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) 8 minutes ago, John Coltrane said: Poslušati Sunesa obavezno. Ovo nije PL, ovo su folerski govnari koji misle da su ovakve stvari dozvoljene u fudbalu. Jel se javljao Sunes posle ovog dosuđenog penala recimo? https://i.makeagif.com/media/8-22-2016/ZAlYBl.mp4 edit: e da... jel i Shaw folerski govnar? Edited October 4, 2020 by Mercuzzio
189- Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 2 minutes ago, cvrlle said: nije kriv ni lamela ni salah ni tejlor. govnari vode engleski fudbal i oni su im svima omogucili to seljacko ponasanje koje prolazi nekaznjeno. tejlor je naseo(ok nije ni prvi ni poslednj) ali zar ne postoji neko ko moze da mu kaze da se zajebao, da izdeli zute i da pici dalje??? mou ljisica sklono slinavog lamelu Sent from my Mi 10 using Tapatalk ako cemo tako gledati nisu problem ovi koji vode eng fudbal nego fudbal geveralno. rekao bih da u spaniji ima mnogo vise padanja i simuliranja nego kod nas™. jordi alba npr je gori od svih igraca iz pl zajedno.
cvrlle Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 ako cemo tako gledati nisu problem ovi koji vode eng fudbal nego fudbal geveralno. rekao bih da u spaniji ima mnogo vise padanja i simuliranja nego kod nas[emoji769]. jordi alba npr je gori od svih igraca iz pl zajedno.da ali svako treba da cisti svoje dvoristeSent from my Mi 10 using Tapatalk
radisa Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Jbt, proći će ManU kao Barca protiv Bayerna, kako je krenulo...
Weenie Pooh Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 9 minutes ago, Pokojni Ruxin said: znam da sad već smaramo oftopikom, ali ajde još ovo jel možeš da mi objasniš zašto je lamela govnar kad ovako pokuša da ostvari prednost za svoj tim, a salah nije kad to uradi ovako? u čemu je glavna razlika? https://gfycat.com/welldocumentedaromaticamericanmarten Nisam ni ja rekao da je Lamela govnar, te prljave male provokacije su oduvek bile sastavni deo igre. Samo je bizarno što mnogo bolje prolaze od kako je uveden VAR. Ja prosto ne mogu da razumem da neko pregleda snimak ovog incidenta i odluči da Martial dobija crveni a Lamella žuti. To su te neke debilne novine u interpretaciji pravila koje engleski sudijski arhijereji uvode. A ono na gifu, inače, ti je čist faul. Salah prolazi pored Dummeta, ovaj ga cima za ruku i izbacuje iz ravnoteže. Salah pada jer da nije pao ne bi mu ni svirali faul. Nije isprovocirao protivnika da napravi faul, ako to misliš da je sličnost sa ovim danas.
Pokojni Ruxin Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 dokle traje prelazni rok? Woodword potpisuje ronaldinja večeras za 350m, mmw
ArleKino Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Mourinhovi Spursi 10 komada u dvije gostujuće tekme (and counting).
Pokojni Ruxin Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) 5 minutes ago, Weenie Pooh said: A ono na gifu, inače, ti je čist faul. Salah prolazi pored Dummeta, ovaj ga cima za ruku i izbacuje iz ravnoteže. Salah pada jer da nije pao ne bi mu ni svirali faul. Nije isprovocirao protivnika da napravi faul, ako to misliš da je sličnost sa ovim danas. ovo danas je isto bila čista povreda pravila, lamela pada jer da nije pao ne bi mu svirali ništa. lamela jeste pre toga takođe povredio pravila, ali marsijal nije pao pošto je glup pa sudija zaista nije svirao ništa. ne vidiš nikakav problem u legitimizovanju takvog razmišljanja? Edited October 4, 2020 by Pokojni Ruxin
napadaj Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 https://streamable.com/sdwzrw Souness on Lamela and the Martial red card: "It's pathetic, it's very Latin" Sve istina.
John Coltrane Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 17 minutes ago, Mercuzzio said: Jel se javljao Sunes posle ovog dosuđenog penala recimo? https://i.makeagif.com/media/8-22-2016/ZAlYBl.mp4 edit: e da... jel i Shaw folerski govnar? Ne razumem o čemu pričaš i kakve veze ovo ima sa konkretnom situacijom? Ili je to tvoj način “branjenja” Lamele?
ArleKino Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 @borris_ Valja li ovaj Soumare išta? Još jedan biznis sa Lilleom je izgleda na tapetu.
Mercuzzio Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) 8 minutes ago, John Coltrane said: Ne razumem o čemu pričaš i kakve veze ovo ima sa konkretnom situacijom? Ili je to tvoj način “branjenja” Lamele? Ima veze sa situacijom jer je Shaw isfolirao pad posle koga je dosuđen penal. Kao što je Lamela isfolirao da je Martialov udarac jači nego što jeste. Ja sam da se ovakve stvari kažnjavaju crvenim kartonom za napadača. I ovo Lamelino i Shaw-ovo kao i ono Salahovo. Samo mi ide na kurac kada neko ćuti dok im sudije sviraju godinu dana, bez prestanka i najmanji kontakt za penal (jbg takva su pravila, odbrambeni je bio glup, nije trebalo da ga dira uopšte...) a posle kukaju na Lamelu. Edited October 4, 2020 by Mercuzzio 1
Recommended Posts