Lancia Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 1 minute ago, Zico said: Cekaj prvo je Lamela munuo lakat Martialu, zatim mu Martial vraca ocinskim samarcicem, s tom razlikom sto Lamela pada na zemlju posle sat vremena, treba vremena da bol dodje do mozga, i sudija umesto da to resi jednostavnim rukovanjem, pomirenjem zaracenih igraca, i nastavkom meca, ili jednostavno obojici po zuti karton, on daje Martialu direktan crveni i tako resava mec. Ovo nema kod nas u Spaniju
Weenie Pooh Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said: skoro kao da dolazi na naplatu ona filozofija da nije salah kriv što napravi ručak od svakog omanjeg kontakta, krive su engleske sudije što su ga jadnog dovele u situaciju da mora to da radi Ja ne znam šta ti porediš, Salaha koji padne čim oseti kontakt u nadi da će iznuditi penal... sa Lamelom koji zabije protivniku lakat u grudi u nadi da će iznuditi crveni karton?
Pokojni Ruxin Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Ja ne znam šta ti porediš, Salaha koji padne čim oseti kontakt u nadi da će iznuditi penal... sa Lamelom koji zabije protivniku lakat u grudi u nadi da će iznuditi crveni karton? ne poredim ništa, kažem da je u današnjem fudbalu prenaglašavanje svakog kontakta očigledno sasvim legitimna filozofija jer kako će inače sudija da vidi tako da nije lamela govno, nego je marsijal ispao glup, sve oke Edited October 4, 2020 by Pokojni Ruxin 1
Weenie Pooh Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Just now, Pokojni Ruxin said: ne poredim ništa, kažem da je u današnjem fudbalu prenaglašavanje svakog kontakta očigledno sasvim legitimna filozofija jer kako će inače sudija da vidi tako da nije lamela govno, nego je marsijal ispao glup, sve oke Pa jeste ispao glup, slično kao Gibbs nedavno protiv Evertona kad ga je Hames gurnuo bez lopte a ovaj mu uzvratio odgurivanjem i popio crveni. Veze to nema sa iznuđivanjem penala i kontaktom koji se (ne) desi tokom igre. "Nije baš morao da padne" kritika je bila i ostala glupost.
John Coltrane Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Jako je kad povedeš u prvom minutu i u roku od 5 minuta protivnik okrene, a onda ti se i sudija usere u tekmu.
Jumanji Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Tejlore nesrecnice jedan, ko da sami sebi nismo dovoljni.Kakvi najskuplji igraci igraju u ovom gresnom Junajtedu [emoji55] Ali nema veze, El Matador ce sve to da pobije, mislim anulira.Kad retardi vode klub, i fudbalske analfabete, jbg tako to izgleda.
Weenie Pooh Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Sad gledam highlights, Maguire je uspeo da zajebe kod sva četiri gola. Ajde poslednji da razumem, bili su svi u downu, ali ovo pre...
Pokojni Ruxin Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Veze to nema sa iznuđivanjem penala i kontaktom koji se (ne) desi tokom igre. "Nije baš morao da padne" kritika je bila i ostala glupost. znam da sad već smaramo oftopikom, ali ajde još ovo jel možeš da mi objasniš zašto je lamela govnar kad ovako pokuša da ostvari prednost za svoj tim, a salah nije kad to uradi ovako? u čemu je glavna razlika? https://gfycat.com/welldocumentedaromaticamericanmarten
radisa Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 A jel Sterling govnar, kad pokuša da ostvari prednost za svoj tim letom pored protivnikove noge? Ili Vardy? (ne znam za koga više navijaš, pošto menjaš timove kao nova mlada gaće, pa da pokrijem oba sumnjiva i njihove zvezde padalice)
John Coltrane Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Poslušati Sunesa obavezno. Ovo nije PL, ovo su folerski govnari koji misle da su ovakve stvari dozvoljene u fudbalu.
Pokojni Ruxin Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) @radisa ja nisam nazivao lamelu govnarom, a ni salaha da, rahim ove sezone pada kao salah prošle. ne sviđa mi se ni malo niti podržavam Edited October 4, 2020 by Pokojni Ruxin
radisa Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Just now, Pokojni Ruxin said: ja nisam nazivao lamelu govnarom, a ni salaha da, rahim ove sezone pada kao salah prošle. ne sviđa mi se ni malo niti podržavam Jbt,...
cvrlle Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 nije kriv ni lamela ni salah ni tejlor. govnari vode engleski fudbal i oni su im svima omogucili to seljacko ponasanje koje prolazi nekaznjeno.tejlor je naseo(ok nije ni prvi ni poslednj) ali zar ne postoji neko ko moze da mu kaze da se zajebao, da izdeli zute i da pici dalje???mou ljisica sklono slinavog lameluSent from my Mi 10 using Tapatalk
Recommended Posts