Luther Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 37 minutes ago, John Coltrane said: Dovoljan nam je 1 Mata(dor) . Kavani zadnju loptu šutnuo u martu...Da li će biti dobar kao Ibra, nadajmo se. Ako su već njega imali u planu trebali su ga ranije dovesti ionako nije bilo pripremnog perioda za UTD. Imam neki ružan osećaj u zadnja 2,3 prelazna roka, kao kad ćekaš da ti se javi cura koja ti se svidja, a ona tvrdi pazar do zadnjeg dana. Da li su nam pregovarači toliko užasni, pošto smo se svi složili da pare nisu problem. Nisu se svi složili: Ovaj prelazni rok potvrđuje iznetu teoriju, dakle neće se trošiti ove godine. Otud Kavani skoro zađabe. Ne kažem da ovo gore mora da je tačno ali liči, a voleo bi da me budućnost demantuje.
ArleKino Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Inače, valja dobro pogledati kakav je brazilski kartel preuzeo Arsenal. Došli su iz Chelsea Luiz i Willian kao slobodni igrači. Jorginho se polako sprema. Ovog ljeta je Luiz zvao Oscara u Arsenal. Oscar i Luiz imaju istu agenciju koja ih zastupa. Ko još ima istog agenta kao i oni? Felipe Anderson. Nekad je ta sranja radio Chelsea (Luiz, Oscar, Ramires), a sad mi preuzeli.
Mindaugas Žukauskas Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 20 minutes ago, ArleKino said: Inače, valja dobro pogledati kakav je brazilski kartel preuzeo Arsenal. Došli su iz Chelsea Luiz i Willian kao slobodni igrači. Jorginho se polako sprema. Ovog ljeta je Luiz zvao Oscara u Arsenal. Oscar i Luiz imaju istu agenciju koja ih zastupa. Ko još ima istog agenta kao i oni? Felipe Anderson. Nekad je ta sranja radio Chelsea (Luiz, Oscar, Ramires), a sad mi preuzeli. A opet, pošto je reč o fudbalu, bolje da nas preuzme brazilski kartel, nego, ne znam, makedonski
Mindaugas Žukauskas Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Šta se dešava s Brendonom, školuje ga Moyes od kuće
Lancia Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Lester uopste nije bauk, kako ih Siti predstavlja. Kad sam vec kod Sitija, zasto na lajvskoru stoji pred njih 2 pobede i jedan poraz?¿
ArleKino Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 (edited) 2 hours ago, ОГИрс said: Људи, је ли могуће да је Игор Кристић прешао на СК? У налету сам синоћ само чуо да Сити не преноси Вишко, него ми се учинио глас Игораа...? Иначе м:тел је у питању, сумњам да има разлике у СК програмима када су у питању РС и СРБ? Juče su prenosili Kemal Ahmetović (Chelsea-Palace) i Baho Topalbećirević (Leeds-Man City). Everton je prenosio, čini mi se, Lončarević. Je l' se čita "Žorginjo"? Edited October 4, 2020 by ArleKino
Mindaugas Žukauskas Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Italian: [(d)ʒorˈ(d)ʒiɲɲo], Brazilian Portuguese: [ʒɔʁˈʒĩj̃u
ArleKino Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Fala lijepa. Ovaj naš mozak čita Žorginjo.
John Coltrane Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Jel neko povredjen u Lesteru, proverte molim.
Jean-Luc Picard Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Jeste Medison. Šta bi tek uradili Pepari kad ovako trpamo Brendana.
radisa Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 1 hour ago, Lancia said: Lester uopste nije bauk, kako ih Siti predstavlja. Kad sam vec kod Sitija, zasto na lajvskoru stoji pred njih 2 pobede i jedan poraz?¿ A neme ni kod Leedsa nerešene? A?
Lancia Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 6 minutes ago, radisa said: A neme ni kod Leedsa nerešene? A? Gura se Lids u Brod a Siti da osvoji titulu na sve moguce nacine
Recommended Posts