Jean-Luc Picard Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Dodaš još 35 i ponovo probaš sa Rajsom.
Mindaugas Žukauskas Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 35 minutes ago, 189- said: a mi sa parteyom Ako prođe ovo, a nama uvalite Jorginja, zvanično smo postali CFC filijala
Pokojni Ruxin Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 dokle će mučeni jorginho da bude potcenjen samo zbog toga što je sarijev sin? nek ga uvale nama, ja bih bio ok s tim
189- Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 jorginho je danas odigrao bez greske (jebemmu mamu za penal). nikako ga ne bih dao pl klubu, dosta smo poklanjali rivalima. ni ovo sa rudigerom mi bas nije najjasnije, uvek smo najfer od najvecih klubova umesto da odjebemo levyja bez pitanja. lampard po svaku cenu zeli jednog dmc-a. a meni se cini da treba i krilo bez obzira da li ide cho.
Jumanji Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 El Matador u MUFC? Juuuu pa sto ne dodje koju godinu ranije...
Weenie Pooh Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 2 hours ago, John Coltrane said: Kavani traži 10mil godišnju platu i long term ugovor, nema ništa od njega. Ja tebi sve verujem, ali pišu Englezi da je to gotovo. Deset miliona su navodno agent fees, zbog kojih su ih odjebali i Atletiko i Benfika. Drži se po pitanju posla. Ako ti je neka uteha, imaj u vidu da od kako sam ja popio Boxing Day otkaz pre par godina, prvo mi je uleteo duplo bolje plaćen posao, pa LŠ titula, pa tri puta bolje plaćen posao, pa PL titula! Znači kurs ti je zacrtan. Jedino što prvo moraš da primiš svetlo Alahovo u srce - posle toga videćeš, sve ti bude ravno.
kipo Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 5 minutes ago, Weenie Pooh said: prvo mi je uleteo duplo bolje plaćen posao, pa LŠ titula, pa tri puta bolje plaćen posao, pa PL titula! Vrati stan. Elem, meni nije bas najjasniji taj potez. Cast Kavaniju, rekoh davno da je grehota sto nece zaigrati u PL, ali jedna povreda ce ga uciniti besmislenom akvizicijom. Opet, moze odigrati kao Ibra pvu sezonu.. Ali treba sacekati ponedeljak, podvuci crtu pa vidjeti.
Weenie Pooh Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Cavani je (bio) klasa, samo ne znam odakle ideja da Oleu treba novi CF. Kao, pošto nismo uspeli da završimo Sancha za 100 miliona dobar je i Cavani za 10, ubudži ga negde već? Najluđe bi bilo sad da Martialu opet skinu devetku, kao kad ga je Ibra izbacio iz postave
ArleKino Posted October 3, 2020 Author Posted October 3, 2020 A dobro, urugvajski Higuain zna gdje je gol™, a otkako je Lukaku otišao, čistog centarfora United nije imao, sve neki špicevi koji bi radije na krilo. Druga je stvar u kakvom stanju dolazi. Prošle sezone je igrao malo, a kako vidjeh na TM-u, dosta propuštenih utakmica je posljedica ozljeda. Pretprošle sezone je tutnuo 18 u ligi, ali je već tad pao u drugi plan, opet zbog ozljeda. Novi Falcao, nadam se, a plašim se novog Larssona.
Pokojni Ruxin Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 opustite se, biće novi ighalo samo ovaj put za 300k+ nedeljno
MiddleClass Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Kavani... Opet ce Utd biti simpatican kao za vrijeme Vidica ili Murinja.
ОГИрс Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) Људи, је ли могуће да је Игор Кристић прешао на СК? У налету сам синоћ само чуо да Сити не преноси Вишко, него ми се учинио глас Игораа...? Иначе м:тел је у питању, сумњам да има разлике у СК програмима када су у питању РС и СРБ? Edited October 4, 2020 by ОГИрс
John Coltrane Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 12 hours ago, Jumanji said: El Matador u MUFC? Juuuu pa sto ne dodje koju godinu ranije... Dovoljan nam je 1 Mata(dor) . Kavani zadnju loptu šutnuo u martu...Da li će biti dobar kao Ibra, nadajmo se. Ako su već njega imali u planu trebali su ga ranije dovesti ionako nije bilo pripremnog perioda za UTD. Imam neki ružan osećaj u zadnja 2,3 prelazna roka, kao kad ćekaš da ti se javi cura koja ti se svidja, a ona tvrdi pazar do zadnjeg dana. Da li su nam pregovarači toliko užasni, pošto smo se svi složili da pare nisu problem.
Recommended Posts