Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Sjajna utakmica, kao i ona protiv Lpoola. Lids ce biti ravnopravan protivnik svima koji igraju brzo i otvoreno, a to su svi favoriti na papiru iz top 6. Sjajna utakmica.

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Da je u starim bojama ne bi simulirao ovako tragikomično, nego vešto i vispreno kako ga je Brodgers naučio. Padneš i zgrabiš loptu u ruke, pa sudija neka ti da žuti karton ako ga nije sramota!

Generalno, napadači kako odu iz Liverpula sve se nekako prozle, krenu da padaju kao pokošeni, evo uzmi samo onog Suareza...

Mda, jel ono bese dva penala protiv Lidsa?¿ Nego, sudije ne fermaju Pepove pulene.

Posted

priznajem da nisam verovao pre sezone da je pep propo, otpisao sam prošlu na povrede i nesreću :sad:

rahim je zbilja mnogo gledao salaha, a zaboravio je da ne da mi nismo media darlings kao oni, nego aktivno koriste svaku priliku da se naslađuju kad ne ide. ali stvarno se pitam zašto više ne postoji žuta karta kao vaspitna mera

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Kakvo je vase misljenje za jesen 2021 i sezonu?Sa publikom ili ne?

Posted

Ruxine be pohvali malo Lids, amateri iz Chempionshipa uzeli bod galaktikosima. Liverpul sutra igra, pa tad. Malo je defanzivaca, nesreca je sto nemate pare apa moraju ovi mid table defanzivci da igraju.

Posted
1 minute ago, renne said:

Jebo sezonu

+1 ionako Anceloti osvaja.

Posted
4 minutes ago, Lancia said:

Mda, jel ono bese dva penala protiv Lidsa?¿ Nego, sudije ne fermaju Pepove pulene.

ja se ne sećam tbh, ali ako su svirani sigurno je bilo osnova :happy:

Posted

Kavani i jos jedan Urugvajac klinac (desno krilo) se pominju za Junajted :huh:

Posted (edited)
5 minutes ago, Zlurad said:

Ruxine be pohvali malo Lids, amateri iz Chempionshipa uzeli bod galaktikosima. Liverpul sutra igra, pa tad. Malo je defanzivaca, nesreca je sto nemate pare apa moraju ovi mid table defanzivci da igraju.

pa bielsa je car, to je opšte poznatija činjenica nego da je za vas svaki 50-50 penal, a da je za nas uglavnom neki kriterij 90-10 jednom u tri puta

ali nebitno, neću da opet celu sezonu smaram o usranom engleskom suđenju. bolji ste, najbolja ekipa svih vremena, najbolje poslovanje, najbolja prodaja talenata, najbolja kupovina na veresiju...i sudija je čovek, ima pravo da se divi i voli :wub:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted
5 minutes ago, kipo said:

Sad sam procitao da kavani trazi visegodisnji ugovor i 10 miliona po sezoni. Komentari su uglavnom: ako zvuci lose onda je verovatno vec siguran transfer

Posted
2 minutes ago, kipo said:

Kavani traži 10mil godišnju platu i long term ugovor, nema ništa od njega.

Sančo nije igrao danas, Cork kaže da je malko bolestan, a mi se nadamo da je koji dan ranije krenuo na okupljanje repke zbog nekog neodložnog posla™

Posted

Pa i ja kontam da se nece pristati na te zahtjeve, prije svega jer muci muku s povredama sve cesce (kako rekose) a osim toga, ovaj mali je desno krilo pa kad saberemo 2 + 2 + 2..

Posted

Bielsa je pitao Pepa kako mu se čini tekma, a Pep je rekao da ne može u seknudi da analizira tekmu, treba mu vremena :ph34r:

Posted

bayern oce hudson-odoija na pozajmicu sa opcijom kupovine sledeceg leta a mi zelimo sa garantovanom kupovinom. cifra je 70 miliona. jos malo i dodati za sancha...:fantom:

rudiger u pregovorima sa spursima a mi sa parteyom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...