April 1, 20214 yr Ramos izgleda preskače Liverpul, usrao se osvete pa se povredio dok je igrao za Španiju
April 1, 20214 yr Ramos izgleda preskače Liverpul, usrao se osvete pa se povredio dok je igrao za Španiju Danas prvi april, uzeo bih ja sa rezervom ovo. I hazard se povredio, i valverde i jos dvojica iz reala.Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
April 1, 20214 yr 2 hours ago, Zlurad said: Danas prvi april, uzeo bih ja sa rezervom ovo. I hazard se povredio, i valverde i jos dvojica iz reala. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Na previše je strana to objavljeno da bi bilo trolovanje, mislim ako su to uradili, onda su još veći smećari nego što su i inače
April 6, 20214 yr 7 minutes ago, 189- said: real bez varanea i ramosa. liverpool osvaja Sudar titana bez odbrane
April 6, 20214 yr On 1.4.2021. at 13:47, copkillah said: Ramos izgleda preskače Liverpul, usrao se osvete pa se povredio dok je igrao za Španiju Bice valjda spreman da zabode u revansu
April 6, 20214 yr Lewandowski i Gnabry out Verratti i Florenzi out Zadnja trojica pozitivni. Jos jedan dan pa da vidimo ko ce moci da igra.