arkonada Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Ako se ovako nastavi za par godina više će se gledati esport 1
copkillah Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 3 minutes ago, Miljenko said: Ja bas nesto ne verujem da ovaj I proslosezonski Real vise ljudi gleda od Atalante. U Spaniji verovatno da Imas Real koji igra ultra dosadan fudbal I Atalantu kao jednu od zanimljivijih ekipa uopste. Ali pričamo o Realu, koji uz Barsu, ima najviše navijača na svetu. Misliš da te desetine i desetine miliona Azijata (primera radi) zanima Atalanta i misliš da pola njih uopšte i zna da postoji?
Miljenko Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Tu si verovatno u pravu. Ja sam mislio na Evropu pre svega. Globalno su klubovi brend kao i svaki drugi, ma koliko to mene nerviralo.
John Coltrane Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Jaka mi ova priča o dosadnoj LŠ, "ne gledamo grupe", a u stvari prati se sve. Još da je narodu dostupnije, da nije samo na Areni ili da PTC ima nešto više od 3min pre tekme nekog fudbalskog radnika™ i onog debila od sudije, gde bi nam bio kraj...
189- Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 3 hours ago, arkonada said: Ako se ovako nastavi za par godina više će se gledati esport tamo nema da te zajebe sudija. namestaljka jos ima i bice nazalost.
189- Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 christiensen out, ne znam sta se desilo, izgleda neka povreda ili bolest. zouma umesto njega, malo je reci da se nije proslavio protiv southamptona kada je igrao u trojci. ziyech dobio prednost umesto hudson-odoia mi je iznenadjenje. nemamo stopera na klupi, to moze biti potencijalno veliki problem.
Baldrick S. Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Prepisuje Tuhel ove kontre iz protivnickih slobodnjaka od Klopa
Lancia Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Jedino sto mi pada na pamet, Atletiko ne trenira s loptom, verovatno samo trce oko terena, rade sklekove i jos koznakakve vezbe mucenja, ali opet ako je tako, zar nije prirodno da se zazelis fudbala?¿ Koke najgori, napolje s njim, u igru Korea ili Dembele. Celzi bolji, svaki napad s krila, trauma za Atletiko.
John Coltrane Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Mada sad kad ponavljaju ovo guranje Kantea i Suareza, mogao je okreciti lagano.
Recommended Posts