Jump to content
IGNORED

Champions League 20/21

renne

Recommended Posts

Posted

Real maltene rutinski ugasio Atalantu, koja nema ni i od igre.

Posted
1 hour ago, SNARC said:

Mogao je da svira poluvreme dok lopta ulazi u gol..tako je interesantnije

nadam se da će u sledećem kolu da izvuku nekog ko će da ih isponižava

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Koliko je sudjenje ocajno, to je prosto neverovatno.

Posted
7 minutes ago, Zico said:

Koliko je sudjenje ocajno, to je prosto neverovatno.

Holanđanin, a znamo kakvi su oni ljudi :fantom:

Posted

Jesu i oni inbredi? :D

• Haha 1
Posted
12 hours ago, copkillah said:

nadam se da će u sledećem kolu da izvuku nekog ko će da ih isponižava

Interesantno da su svi oguglali na Real momente, cak ni na katalonskim stranicama nema vesti na ovo. Ja sam posle ovog rekao wtf i prestao da gledam utakmicu.

• +1 1
Posted
1 hour ago, Filozof manijak said:

Jesu i oni inbredi? :D

Zna se za koga je to rezervisano, ali zna se šta su Holanđani :D

1 hour ago, Lancia said:

Interesantno da su svi oguglali na Real momente, cak ni na katalonskim stranicama nema vesti na ovo. Ja sam posle ovog rekao wtf i prestao da gledam utakmicu.

Da, kao da su se svi pomirili da im je sve dozvoljeno, nothing to see here, move on

Posted

Nije dovoljno nekompetitivno sto su superklubovi svetlosnu godinu ispred ostalih, hajde i da ih povrh svega favorizujemo da slucajno ne ispadnu od manjih. Bravo UEFA, imate sve bolji proizvod za gledaoce, nemate pojma kako je zanimljivo i uzbudljivo.

Posted

E sace da se potresu nas kako

Posted

Uz grupnu fazu standardno dosadnu i kvalifikacije koje uvek iznova igra 80 % istih klubova, zadnjih sezona je i 1/8 faza postala izrazito nezanimljiva, sve se uglavnom resava u prvoj utakmici na terenu slabijeg. Finale standardno lose uglavnom, svodi se na 1/4 i 1/2 gde bude stvarno vrhunskih nekoliko meceva. Premalo za ovakvo takmicenje.

Posted
14 hours ago, copkillah said:

Holanđanin, a znamo kakvi su oni ljudi :fantom:

• +1 1
Posted

U 100DM da će im pasti Porto u četvrtki...

Posted
1 hour ago, Meazza said:

Nije dovoljno nekompetitivno sto su superklubovi svetlosnu godinu ispred ostalih, hajde i da ih povrh svega favorizujemo da slucajno ne ispadnu od manjih. Bravo UEFA, imate sve bolji proizvod za gledaoce, nemate pojma kako je zanimljivo i uzbudljivo.

Pa oni i gledaju šta je bolje za gledaoce, ali kada te gledaoce gledaju količinski. Jer više će ljudi da gleda Real nego Atalantu, dakle rade u sopstvenom finansijskom interesu, ništa novo.

Zabole ih za kvalitet.

• +1 3
Posted (edited)

Ja bas nesto ne verujem da ovaj I proslosezonski Real vise ljudi gleda od Atalante. U Spaniji verovatno da :rolleyes: 

Imas Real koji igra ultra dosadan fudbal I Atalantu kao jednu od zanimljivijih ekipa uopste.

Edited by Miljenko