theanswer Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Just now, 189- said: pa jbg neće menjati pravilo zbog jedne sezone bez publike
copkillah Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 1 hour ago, cedo said: pri kraju klipa Buskets za sirotinju 1 3
Meazza Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Guardiola je isto to uradio protiv Chelsea 1999, to sa gledanjem izmedju prstiju na travi posle simuliranja.
SNARC Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Mlado poljubiti, bogatog pokrasti & Juve prejebati nikako nije greh. 1
borris_ Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Cist faul nad Grujicem i cist zuti, isao je laktom na njega. 1
pasha Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Tacno, cist je prekrsaj. Mozda nije za zuti iz svakog ugla koji se moze videti na tv ali to sudija ne moze videti vec samo kretanje lakta. E sada sto je Grujan ispao tupco sa ovim potezom jer mu sudije to nece zaboraviti(ispada da vara sudije i simulira) je nesto drugo iako jeste smesno.
WTID Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 11 hours ago, cedo said: pri kraju klipa Vidi se uticaj druzenja sa Maneom i Salahom.
goofs Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Pirlo i mediji opleli po Runaldu sto je skakao i okrenuo guzicu prilikom onog slobodnjaka. Cenim da kece stara dobra batadjora strategija, da mu se ogade svi u Italiji i sire i da zapali na kraju sezone, ne bi li ustedeli koji dinar.
pasha Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Ronaldo jeste dobar krivac za losije rezultate Juventusa ove godine. Cesto je sebican u napadu a nije na nivou da to nadokandi svojim kvalitetom. Samo sto ja mislim da je veci problem Juventusa trener.
goofs Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Naravno da je trener prvi i najveći problem, Juventus prečesto izgleda kao da ne zna gde bije i kakve uopšte ideje u napadu imaju, otuda i soliranje Ronalda. Mislim, ono sinoć jeste njegov kiks, ali jbt ti igraš sa Portom i igračem više produžetke, da su tu normalne stvari unutar kluba ne bi ni došli u poziciju od sinoć.
Meazza Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Lik je oborio sve rekorde u slobodnjacima, ne znam koliko tacno sutiranja bez gola. Samo on sme da sutira. Dobro, juce je konacno nesto bitno uradio kod slobodnjaka, doduse ne iz svog... 1
Meazza Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Prosle godine su prosli jos gore i ispali od Liona, tu nije bio Pirlo vec Sari.
Meazza Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 27 minutes ago, goofs said: Pirlo i mediji opleli po Runaldu sto je skakao i okrenuo guzicu prilikom onog slobodnjaka. Cenim da kece stara dobra batadjora strategija, da mu se ogade svi u Italiji i sire i da zapali na kraju sezone, ne bi li ustedeli koji dinar. Ko god da je to radio opleli bi po njemu. U italijanskim medijima ne postoje svete krave kao na ESPN-u i FOX-u.
Recommended Posts