Jump to content
IGNORED

Champions League 20/21

renne

Recommended Posts

Posted
51 minutes ago, theanswer said:

publikom. 

:unsure:

Posted
Just now, 189- said:

:unsure:

pa jbg neće menjati pravilo zbog jedne sezone bez publike 

Posted
1 hour ago, cedo said:

pri kraju klipa

Buskets za sirotinju :D

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Guardiola je isto to uradio protiv Chelsea 1999, to sa gledanjem izmedju prstiju na travi posle simuliranja.

Posted

Mlado poljubiti, bogatog pokrasti & Juve prejebati nikako nije greh.

• +1 1
Posted

Cist faul nad Grujicem i cist zuti, isao je laktom na njega.

• +1 1
Posted

Tacno, cist je prekrsaj. Mozda nije za zuti iz svakog ugla koji se moze videti na tv ali to sudija ne moze videti vec samo kretanje lakta.

E sada sto je Grujan ispao tupco sa ovim potezom jer mu sudije to nece zaboraviti(ispada da vara sudije i simulira) je nesto drugo iako jeste smesno.

Posted
11 hours ago, cedo said:

pri kraju klipa

Vidi se uticaj druzenja sa Maneom i Salahom.

Posted

Pirlo i mediji opleli po Runaldu sto je skakao i okrenuo guzicu prilikom onog slobodnjaka. Cenim da kece stara dobra batadjora strategija, da mu se ogade svi u Italiji i sire i da zapali na kraju sezone, ne bi li ustedeli koji dinar.

Posted

Ronaldo jeste dobar krivac za losije rezultate Juventusa ove godine. Cesto je sebican u napadu a nije na nivou da to nadokandi svojim kvalitetom.

Samo sto ja mislim da je veci problem Juventusa trener.

Posted

Naravno da je trener prvi i najveći problem, Juventus prečesto izgleda kao da ne zna gde bije i kakve uopšte ideje u napadu imaju, otuda i soliranje Ronalda.

Mislim, ono sinoć jeste njegov kiks, ali jbt ti igraš sa Portom i igračem više produžetke, da su tu normalne stvari unutar kluba ne bi ni došli u poziciju od sinoć.

Posted

Lik je oborio sve rekorde u slobodnjacima, ne znam koliko tacno sutiranja bez gola. Samo on sme da sutira. Dobro, juce je konacno nesto bitno uradio kod slobodnjaka, doduse ne iz svog...

• +1 1
Posted

Prosle godine su prosli jos gore i ispali od Liona, tu nije bio Pirlo vec Sari.

Posted
27 minutes ago, goofs said:

Pirlo i mediji opleli po Runaldu sto je skakao i okrenuo guzicu prilikom onog slobodnjaka. Cenim da kece stara dobra batadjora strategija, da mu se ogade svi u Italiji i sire i da zapali na kraju sezone, ne bi li ustedeli koji dinar.

Ko god da je to radio opleli bi po njemu. U italijanskim medijima ne postoje svete krave kao na ESPN-u i FOX-u.