March 10, 20214 yr Guardiola je isto to uradio protiv Chelsea 1999, to sa gledanjem izmedju prstiju na travi posle simuliranja.
March 10, 20214 yr Tacno, cist je prekrsaj. Mozda nije za zuti iz svakog ugla koji se moze videti na tv ali to sudija ne moze videti vec samo kretanje lakta. E sada sto je Grujan ispao tupco sa ovim potezom jer mu sudije to nece zaboraviti(ispada da vara sudije i simulira) je nesto drugo iako jeste smesno.
March 10, 20214 yr 11 hours ago, cedo said: pri kraju klipa Vidi se uticaj druzenja sa Maneom i Salahom.
March 10, 20214 yr Pirlo i mediji opleli po Runaldu sto je skakao i okrenuo guzicu prilikom onog slobodnjaka. Cenim da kece stara dobra batadjora strategija, da mu se ogade svi u Italiji i sire i da zapali na kraju sezone, ne bi li ustedeli koji dinar.
March 10, 20214 yr Ronaldo jeste dobar krivac za losije rezultate Juventusa ove godine. Cesto je sebican u napadu a nije na nivou da to nadokandi svojim kvalitetom. Samo sto ja mislim da je veci problem Juventusa trener.
March 10, 20214 yr Naravno da je trener prvi i najveći problem, Juventus prečesto izgleda kao da ne zna gde bije i kakve uopšte ideje u napadu imaju, otuda i soliranje Ronalda. Mislim, ono sinoć jeste njegov kiks, ali jbt ti igraš sa Portom i igračem više produžetke, da su tu normalne stvari unutar kluba ne bi ni došli u poziciju od sinoć.
March 10, 20214 yr Lik je oborio sve rekorde u slobodnjacima, ne znam koliko tacno sutiranja bez gola. Samo on sme da sutira. Dobro, juce je konacno nesto bitno uradio kod slobodnjaka, doduse ne iz svog...
March 10, 20214 yr 27 minutes ago, goofs said: Pirlo i mediji opleli po Runaldu sto je skakao i okrenuo guzicu prilikom onog slobodnjaka. Cenim da kece stara dobra batadjora strategija, da mu se ogade svi u Italiji i sire i da zapali na kraju sezone, ne bi li ustedeli koji dinar. Ko god da je to radio opleli bi po njemu. U italijanskim medijima ne postoje svete krave kao na ESPN-u i FOX-u.