March 9, 20214 yr Grujić pobedijo, ovde su odlučili njegovi fauloviInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 9, 20214 yr Nije da mi je zao Juventusa, zasluzili su deceniju ispadanja u svim takmicenjima nakon svih pizdarija po Italiji...ali gol u gostima u produzetku je tezak buljson od pravila, imas 120 minuta da postignes nesto za sta je protivnik imao 90.
March 9, 20214 yr Bravo za Porto! Šta se Pirlo tačno buni sada? Što im nije davao penaleInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 9, 20214 yr blago rečeno ne podnosim juventus, ali svaki put kada porto i atletiko madrid prodju dalje 1000 dece odustane od fudbala i predju na skvoš i mačevanje.
March 9, 20214 yr 14 minutes ago, goofs said: Nije da mi je zao Juventusa, zasluzili su deceniju ispadanja u svim takmicenjima nakon svih pizdarija po Italiji...ali gol u gostima u produzetku je tezak buljson od pravila, imas 120 minuta da postignes nesto za sta je protivnik imao 90. I domaći tim ima 30 minuta više da igra na svom stadionu pred svojom publikom.
March 9, 20214 yr 7 minutes ago, Nikola77 said: blago rečeno ne podnosim juventus, ali svaki put kada porto i atletiko madrid prodju dalje 1000 dece odustane od fudbala i predju na skvoš i mačevanje. ... što je i više nego dobro za tu decu. Neka će možda i u školu da se vrate. Dakle, napred Porto i Čolo i Žoze i Oto Rehagel.
March 9, 20214 yr Sad sam ispratio onu pizdariju oko Halandovog gola i dva penala, ne znam sta da mislim, ono fudbal nije
March 9, 20214 yr 44 minutes ago, theanswer said: Hoće penal. Koji je bio odvratna simulacija. Grujić odvratni simulant takođe. pri kraju klipa Edited March 9, 20214 yr by cedo