February 23, 20214 yr Jebo mamu Miki Vjetrović, upravo na Areni, isti kao pre 25 godina kad je bio stručni konsultant™ u Top Fudbalu.
February 23, 20214 yr Ne znam šta Lazio traži ovde protiv Bajerna sa ovakvom odbranom od kajmakaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 23, 20214 yr nije lose. mogao je pasti gol na obe strane. i dalje problem realizacija sansi. i bice problem dok ne bude nekog kreatora na sredini. 0-0 je bas los rezultat za revans.
February 23, 20214 yr Šta kažu pristalice neengleskog VAR na ovo što se čeka na odluku 5 minuta, a mi umesto usporenih snimaka dobijamo sudiju u krupnom kadru? Uzdamo se u struku jbg, ipak oni imaju više kamera, a i koji kurac mi nemači pojma imamo šta da gledamo.
February 23, 20214 yr 3 minutes ago, John Coltrane said: Kako ovo nije ofsajd?! Nie brt, igrač Atletika zadnji igrao, i to deliberately
February 23, 20214 yr 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Nie brt, igrač Atletika zadnji igrao, i to deliberately Tek sad, na ponovljenom, sam video jasno. Čist gol.