Pokojni Ruxin Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Just now, copkillah said: Svaka čast Mbapeu, nameće se Klopu, neće moći tako lako da ga ignoriše nema majnc te pare 1
Lancia Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 1 minute ago, copkillah said: Svaka čast Mbapeu, nameće se Klopu, neće moći tako lako da ga ignoriše Ma zajebace se i oticice u Real garant.
copkillah Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 1 minute ago, Lancia said: Ma zajebace se i oticice u Real garant. Pa to ako je dečko glup, a valjda nije...
čekmeže Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Dva poklon gola Lajpciga, puno sreće na kraju, igra i dalje bleda. Klupa čemer, Ox ne zna gde udara, Šaćiri slično. Neće biti lako u revanšu.
Lancia Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 1 minute ago, čekmeže said: Dva poklon gola Lajpciga, puno sreće na kraju, igra i dalje bleda. Klupa čemer, Ox ne zna gde udara, Šaćiri slično. Neće biti lako u revanšu. Ovo sam i ja hteo da napisem, al sam odustao, reko' da se ne zameram bazendzijama.
Baldrick S. Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Na CBS-u na poluvremenu u komentaru tekme sam pomislio da se strim prebacio na neki XXX. Karagher sa dve trusne dame, jedna s leve druga s desne rekoh opa bato, mrs dete da spavas kad ono samo trash produkcija sa Sky komentatorima i punditima i dve reality level gospodjice sa poluotkivenim grudima. Gospode.
Weenie Pooh Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 5 minutes ago, Pokojni Ruxin said: a što će mbape bilo gde? Zato što mu je dečački san da rilja po engleskim livadama dok mu Henderson iz odbrane viče "TO KILIJANE, TO, SAD GA LOMI... MA NE TAKO, LEVOM, NE TAKO BREEE!"
copkillah Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 6 minutes ago, Pokojni Ruxin said: a što će mbape bilo gde? Da bi možda osvojio LŠ? 6 minutes ago, čekmeže said: Dva poklon gola Lajpciga, puno sreće na kraju, igra i dalje bleda. Klupa čemer, Ox ne zna gde udara, Šaćiri slično. Neće biti lako u revanšu. Ali bitno za samopouzdanje, za nastavak sezone. Nijedan ozbiljan kiks odbrane, osim ovog ispadanja u poslednjim momentima, ali bez posledica. Ovako smo pobeđivali i u šampionskoj sezoni, odigramo prosečno i pobedimo.
Pokojni Ruxin Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 pa mislim trenutno ima tipa 2 evropska velikana koji nisu u strašnom padu, mi te pare nemamo, a u drugom već igra
Lancia Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Just now, borris_ said: Ako PSG ne prodje Barcu sigurno odlazi. Ajde!?
copkillah Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 2 minutes ago, borris_ said: Ako PSG ne prodje Barcu sigurno odlazi. Šalu na stranu, ako ne osvoje LŠ, zasvrbeće ga da ide čini mi se
Recommended Posts