borris_ Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 U spaniji svasta pisu. Tacno je da se Real dogovorio sa Monakom a PSG sa roditeljima (toje potvrdio i tadasnji sportski direktor Monaka). Da je Mbape bio interesantan svim velikim klubovima to je cinjenica.
Lancia Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Just now, copkillah said: Pa Španci su pričali i da je Kutinjo prešao u Barsu, da je sve završeno, pa se to desilo pola godine kasnije. Nisu oni baš pouzdani, znaš i sam Da se ne ponavljam, to bolje da se nikad nije desilo. Mbape je car, sva sreca te Bajern nije s druge strane, bilo bi opet 8 komada.
borris_ Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Zadnji klub koji je rasturio Barcu u gostima je bio Metz, 1-4
John Coltrane Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Kilian A glede Dembelea večeras pomenu komentator da je odigrao 100 mečeva za Barsu, nešto premotavam u glavi ja se ne sećam ni 5 dobrih, u stvari ne sećam se ni 5 ukupno a kamoli 100!
mlatko Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Meši :hihihihi:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Lancia Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Od kad je Kuman preuzeo Barsu igrali su samo nekoliko jacih utakmica, izgubili od Reala, Atletika i sa seviljom igrali jedva nereseno i izgubli u kupu. Silje kitu samo nad boranijom, cim dodje krsten protivnik upadnu u bunar. PSG bar pet puta bolji i organizovaniji tim. Cestitke Borrisu.
copkillah Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Svaka čast Mbapeu, nameće se Klopu, neće moći tako lako da ga ignoriše
Bogotac Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Bagra je razjebala ceo klub Uvek je sramota izgubiti od ovih naftasa
copkillah Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Promaši RBL zicer na kraju, mislim da je to bio prvi put da je odbrana kiksnula, igrao se 93. minut
Recommended Posts