Jump to content
IGNORED

Champions League 20/21

renne

Recommended Posts

Posted

Čitam zadnje strane, ovo oko LŠ, a sinoć sam baš gledao Amazonovu All or nothing Brazil i setih se, namerno potisnutog, bizara kad su Katar i Japan igrali kao "gosti" na Kopa Amerika.
Dakle, ne sme nas ništa iznenaditi.

Posted

Sutra Barcelona - PSG

Kada su  se izvlacili parovi, bili smo favoriti. 

Sada je Barcelona veliki favorit.

Nema veze, ako nas izbace uzecemo im najboljeg igraca :sleep:

Posted
31 minutes ago, borris_ said:

Sutra Barcelona - PSG

Kada su  se izvlacili parovi, bili smo favoriti. 

Sada je Barcelona veliki favorit.

Nema veze, ako nas izbace uzecemo im najboljeg igraca :sleep:

Ganjajte nekog jedinca ovog puta.

• Haha 1
Posted

Upravo gledao reprizu Barca PSG na Areni. Kakva jebena simultanka Nejmara u poslednjih 5-6 minuta. Gol u rašlje iz slobodnog, muda da uzmeš loptu od Mesija i zakucaš penal i onda milimetarski tačna asistencija za pobedu. Bio sam uveren sve ovo vreme da je Suarez izdajvovao onaj penal na kraju, ali sad kad sam opet pogledao, čist kao suza. Stvarno specifična utakmica, iako su svi dojma da je više Emerijev poraz nego Enrikeova pobeda, treba imati na umu kakav je to trio u napadu Barse bio, a bukvalno nisu imali šta da izgube na tom meču.

Posted

Večeras dva x i 2 puta 0-2 i ništa ne igram.

I i dalje mi nije jasno kako se Barsa odrekla Suareza ko da je džak krompira

Posted (edited)
15 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Upravo gledao reprizu Barca PSG na Areni. Kakva jebena simultanka Nejmara u poslednjih 5-6 minuta. Gol u rašlje iz slobodnog, muda da uzmeš loptu od Mesija i zakucaš penal i onda milimetarski tačna asistencija za pobedu. Bio sam uveren sve ovo vreme da je Suarez izdajvovao onaj penal na kraju, ali sad kad sam opet pogledao, čist kao suza. Stvarno specifična utakmica, iako su svi dojma da je više Emerijev poraz nego Enrikeova pobeda, treba imati na umu kakav je to trio u napadu Barse bio, a bukvalno nisu imali šta da izgube na tom meču.

Posle tog meca mnogi mediji (ESPN je prednjacio) su hvalili Mesija na sva usta. Kazu da je Nejmar tu prelomio da ode iz Barse jer je shvatio da ce u medijima biti samo sidekick sta god da uradi. (Bar tako kazu ovi hispano jutjuberi koje pratim.)

Edited by Meazza
  • +1 1
Posted

ja se secam da je neymar bio bas mnogo hvaljen. 

inace generalno se ne prica mnogo o njegovom kvalitetu koji je top3 na svetu ako je zdrav.

Posted

Jbg, umesto da ode u pravu ligu kao sto je EPL on ode u anonimnost francuskog sampionata.

Posted

Jbga, njemu je valjda ćale glavni za sve oko odluka, došli iz siromaštva, Ronaldo je ipak u Evropi sve vreme a i Mesi je kao dete skoro došao u Evropu, verovatno i to ima veze da se što pre uzme što veća lova.

Posted

Samo kazem zasto se o njemu ne prica. Ne prica se zato sto ljudi ne vole da gledaju egzibicione meceve.

Posted
1 minute ago, Meazza said:

Samo kazem zasto se o njemu ne prica. Ne prica se zato sto ljudi ne vole da gledaju egzibicione meceve.

Strašan talenat ali mu prosto fali igračka veličina, to čak nema ni veze sa igranjem u Fr.

Ironija je što mislim da će ljudi više da pamte ovo:

nego neki majstorski gol ili potez

Posted
29 minutes ago, arkonada said:

I i dalje mi nije jasno kako se Barsa odrekla Suareza ko da je džak krompira

Určenje.

Pokazivanje zuba uprave da niko nije iznad kluba,što vidimo da nije tačno 

Tako su oterali Dani Alveša ,pustili Iniestu.pre toga Deka,Ronaldinja,Eta..

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Fakundo Sava said:

Určenje.

Pokazivanje zuba uprave da niko nije iznad kluba,što vidimo da nije tačno 

Tako su oterali Dani Alveša ,pustili Iniestu.pre toga Deka,Ronaldinja,Eta..

Tu je Suarez ipak nenadmašan.

• Haha 1
Posted

Nema sanse da Neymar ode u PL. Tamo je sudjenje previse random, posebno na gostovanjima. On je i u Francuskoj sklon povredama, dok bi ga ovamo onesposobili u prvih mesec dana. Nije to liga za top tehnicare, posto se uvek kuka oko valjanja, simuliranja, glumljenja. Tamo samo brzanci mogu doci do izrazaja. Dok se defanzivac okrene levo/desno, ovaj je vec ispred golmana. Bonus je sto je ovamo dobio ekstra novce. 

Za Suareza su vec ispali totalni kreteni. Takav igrac se ne pusta (kao Messi), a posebno ne u konkurentski tim.