Weenie Pooh Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Ja sam star čovek pa se sećam daaavnih vremena kada se reč na C. pokušavala staviti u određen negativni kontekst prilikom pritužbe. Ono kao, "Časni sude, pitao sam Suareza zašto me je faulirao a on je odgovorio, citiram, faulirao sam te zato što si crnac hahahaha." Daleko smo dogurali od te davne, primitivne 2011*. Sad ne mora ništa da se komplikuje i tumači - jesi rekao ili nisi rekao, gotovo. *realno ni tada nije moralo da se gleda u pasulj, ali su ljudi još naivno mislili da je kontekst bitan. Nego što se fudbala tiče... zašto Ole igra sa Telešom i Šoom kad je sa druge strane tragično defanzivni AWB? Zar ne bi imalo više smisla da je umesto Teleša kupio nekog desnog spoljnog?
MiddleClass Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Ej, ali ima ljudi kojima je Mesi bolji od Ronalda. 2
Lancia Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Barsa se obezbedila u odbrani, Lenglet ima ugovor do 2026.
napadaj Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 2 minutes ago, MiddleClass said: Ej, ali ima ljudi kojima je Mesi bolji od Ronalda. Totalno nerazumevanje sporta
zoki Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Ipak nema ništa od nastavka, suspendovan Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Milošica Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 (edited) 8 minutes ago, MiddleClass said: Ej, ali ima ljudi kojima je Mesi bolji od Ronalda. Više volim Zidana,Ronalda i Diega, ali CR je GOAT. Edited December 8, 2020 by Milošica
Bright Billy Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 zbunio se rumun nacisto, ne kapira da na black life mora da klekne a da black guy ne sme ni da izusti cak ni na rumunskom. jbg, bezao covek iz skole kad se ucilo sta je moralna panika... 1 1
John Coltrane Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 11 minutes ago, zoki said: Ipak nema ništa od nastavka, suspendovan Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Daj da suspenduju i ovu u Lajpcigu
borris_ Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Nisu samo turci prekinuli utakmicu, nego i PSG. Obe ekipe su zajedno istupiele.
Weenie Pooh Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 1 minute ago, Meazza said: Maguire gift that keeps on giving. Kakva saradnja sa DDG, čitaju misli jedan drugom 1
čekmeže Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 1 minute ago, Jumanji said: Kakav skup diletanata, ju juuu Diletant za 90 meleona.
Recommended Posts