Lancia Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Just now, napadaj said: Juve se ubunkerisao Probice ih Mesi. Triput. 1
SNARC Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 2 minutes ago, 189- said: sudija je rumun i rekao je negru... Gotovo je izvesno da je do ovoga..jedino sto mi pada na pamet. Na rumunskom se crna kaze "Negru/Neagra" sa zvucnim G...i to je pokrenulo problem. Da li je rasista ne znam..ali je mogao da upotrebi broj ili neko drugo obelezje.
radisa Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 1 minute ago, zoki said: Neki francuz grubo startovao, ovaj protestvovao sa klupe, četvrti sudija zvao glavnog i dao mu crveni, e tu se Vebo uneo u facu četvrtom i rekao valjda na francuskom "ne možeš da govoriš negro" Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Da ovaj je rekao crnac na rumunskom, sad čitam... Pa jebo te, jer čovek crnac? Jese na rumunkom crnac kaže "negru"... U čemu je problem? Jebem ti, sad više za crnca ne meš da kažeš crnac, nego kako? Tačno vidim učitavanje zle namere sudiji, koji je samo pričao svojim maternjim jezikom, bez ikakve rasne konotacije u negativnom smislu... Jebo ih PC sve, po redu...
Bogotac Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Izbaci crnca Koliko je ovo sa tkz.rasizmom postalo degutantno
borris_ Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Da li je rasiza ili ne ali vec vidim pritisak na rumune da naprave reformu jezika. 2 1
radisa Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Just now, borris_ said: Da li je rasiza ili ne ali vec vidim pritisak na rumune da naprave reformu jezika. I da promene sve svoje knjige koje su ikad štampali u kojima piše Negru... A mogli bi i Italijane da jebu, i tamo je crna - nero, a? Blizu je to...
Miljenko Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Ja mislio neki ozbiljan razlog za prekid, taman hteo da pitam.
189- Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 4 minutes ago, SNARC said: Gotovo je izvesno da je do ovoga..jedino sto mi pada na pamet. Na rumunskom se crna kaze "Negru/Neagra" sa zvucnim G...i to je pokrenulo problem. Da li je rasista ne znam..ali je mogao da upotrebi broj ili neko drugo obelezje. pa problem je sto asistent nema broj ni nista.
SNARC Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Nigeria...Niger..Montenegro.. Diskvalifikovati sve ovo 1 1
borris_ Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Ne bih se nekome obratio sa "hej crnac", jako glupo zvuci li meni su se ponekad u africi obracali sa "hej bjelac".
zoki Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Sad mi žao Rumuna [emoji17] A jeste stvarno mogao drugačije da se izrazi Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
SNARC Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Just now, 189- said: pa problem je sto asistent nema broj ni nista. Ma znam..nesrecan splet okolnosti koji je ovaj iskoristio da uzjase sudije. Nadam se da je to slobodarska navika koju vuxe iz turskog prvenstva.
Recommended Posts