December 8, 20204 yr Just now, Lancia said: ovo jos nismo imali. Nadrealno... Jdva čekm da vidim šta je stvarno bilo...
December 8, 20204 yr Uvredio 4 sudija Dembu Ba...Ja čitam na tviteru da je to bilo upućeno Pjer Vebu, on beše bivši fudbaler a sad valjda u štabu turaka.. A Demba Ba ih je povukao Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
December 8, 20204 yr 2 minutes ago, John Coltrane said: Ofsajd ko kuća. Da ovaj klipan nije dirao Konate je mogao prvi do lopte.
December 8, 20204 yr Just now, zoki said: Ja čitam na tviteru da je to bilo upućeno Pjer Vebu, on beše bivši fudbaler a sad valjda u štabu turaka.. A Demba Ba ih je povukao Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Ja sam ovo pročitao na Twetteru, moguće da je i ovo tvoje tačno... Ali, baš me zanim šta se tačno dešavalo, nadrealno je da sudija ikog vređa...
December 8, 20204 yr Jeste Vebo, on je pomoćni trener, gledam na DAZN, tu su sve ponovili sa zvukom pored terenaSent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
December 8, 20204 yr Navodno cetvrti sudija rekao pomocnom treneru vise puta...onaj crnac..Ajde Ole, vreme da se razilazimo. Dosta bilo.
December 8, 20204 yr Ali, baš me zanim šta se tačno dešavalo, nadrealno je da sudija ikog vređa...Neki francuz grubo startovao, ovaj protestvovao sa klupe, četvrti sudija zvao glavnog i dao mu crveni, e tu se Vebo uneo u facu četvrtom i rekao valjda na francuskom "ne možeš da govoriš negro" Edit: na engleskom Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk