radisa Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Just now, Lancia said: ovo jos nismo imali. Nadrealno... Jdva čekm da vidim šta je stvarno bilo...
Alukard Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Auuu hahaha. Povratak u realnostSent from my SM-N770F using Tapatalk
borris_ Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Da li moze glavni sudija da izbaci cetvrtog? 2
zoki Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Uvredio 4 sudija Dembu Ba...Ja čitam na tviteru da je to bilo upućeno Pjer Vebu, on beše bivši fudbaler a sad valjda u štabu turaka.. A Demba Ba ih je povukao Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
MiddleClass Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Neverovatno! Neymar pjeva "izadji mala" (video)
čekmeže Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 2 minutes ago, John Coltrane said: Ofsajd ko kuća. Da ovaj klipan nije dirao Konate je mogao prvi do lopte.
radisa Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Just now, zoki said: Ja čitam na tviteru da je to bilo upućeno Pjer Vebu, on beše bivši fudbaler a sad valjda u štabu turaka.. A Demba Ba ih je povukao Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Ja sam ovo pročitao na Twetteru, moguće da je i ovo tvoje tačno... Ali, baš me zanim šta se tačno dešavalo, nadrealno je da sudija ikog vređa...
renne Posted December 8, 2020 Author Posted December 8, 2020 U današnje ludo vreme ništa više nije nenormalno, na žalost 1
zoki Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Jeste Vebo, on je pomoćni trener, gledam na DAZN, tu su sve ponovili sa zvukom pored terenaSent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Jumanji Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Navodno cetvrti sudija rekao pomocnom treneru vise puta...onaj crnac..Ajde Ole, vreme da se razilazimo. Dosta bilo.
zoki Posted December 8, 2020 Posted December 8, 2020 Ali, baš me zanim šta se tačno dešavalo, nadrealno je da sudija ikog vređa...Neki francuz grubo startovao, ovaj protestvovao sa klupe, četvrti sudija zvao glavnog i dao mu crveni, e tu se Vebo uneo u facu četvrtom i rekao valjda na francuskom "ne možeš da govoriš negro" Edit: na engleskom Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1
Recommended Posts