Jump to content

Champions League 20/21

Featured Replies

giroud perfektan het-trik. :ziga:

4 minutes ago, 189- said:

giroud perfektan het-trik. :ziga:

kakav majstor :kralj:

dade ga i iz penala koji ne nacinjen nad njim.

btw ovo cetvta najjaca spanska ekipa? @Lancia :fantom:

Auu kakav je doktor nejmar.

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Yes

Kako sad, Junajted sigurno prolazi sa bodom protiv Lajpciga?

Ole odličan, Liga Evrope obezbeđena, Biće i LŠ, dobiće u gostima Lajpcig.

5 minutes ago, kipo said:

Trebalo bi. Lajpcig otpada u slučaju trougla jer je lošiji u međusobnom i od UTD i od PSG.

Ole amater sa Fredom. PSG iznednadjuje svojom igrom. Cini se da su prelosi a u stvari Tuhel pokusava da napravi tim a ne PSG je Nejmar i #Mbappe2021

Marsijal i Ole upropastili utakmicu.

13 minutes ago, kipo said:

Prolaze s bodom, problem je sto jedinstvo posle RBL igra sa sitijem tako da nema puno odmaranja a sa druge strane RBL igra s Minkenom za vikend pa je pitanje da li ce da se cuvaj za Utd ili da cepaju jer posle toga imaju Werder koji je poslednji put pobedio u Oktobru

Mislio sam da ne može da se ispadne sa 10 bodova ali međutim ...

Rašford je izašao povređen, pitanje je da li ce biti tu iduce sedmice.

9 minutes ago, Zlurad said:

Prolaze s bodom, problem je sto jedinstvo posle RBL igra sa sitijem tako da nema puno odmaranja a sa druge strane RBL igra s Minkenom za vikend pa je pitanje da li ce da se cuvaj za Utd ili da cepaju jer posle toga imaju Werder koji je poslednji put pobedio u Oktobru

Da, svjestan sam rasporeda. Pitanje je i u kakvom sastavu ce se docekati mec, povrede se redaju kao na traci. U svakom slucaju, do Olea je, i ovo veceras i poraz u Turskoj.

14 minutes ago, Fakundo Sava said:

Mislio sam da ne može da se ispadne sa 10 bodova ali međutim ...

Moze a moze i sa 12, bio je krug Dortmund, Arsenal, Napoli svi sa po 12 bodova, 2013.godine mislim.