levi Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 4 minutes ago, 189- said: giroud perfektan het-trik. kakav majstor
189- Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 dade ga i iz penala koji ne nacinjen nad njim. btw ovo cetvta najjaca spanska ekipa? @Lancia
Alukard Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Auu kakav je doktor nejmar. Sent from my SM-N770F using Tapatalk
kipo Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Kako sad, Junajted sigurno prolazi sa bodom protiv Lajpciga?
čekmeže Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Ole odličan, Liga Evrope obezbeđena, Biće i LŠ, dobiće u gostima Lajpcig.
Mindaugas Žukauskas Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 5 minutes ago, kipo said: Kako sad, Junajted sigurno prolazi sa bodom protiv Lajpciga? Trebalo bi. Lajpcig otpada u slučaju trougla jer je lošiji u međusobnom i od UTD i od PSG.
Baldrick S. Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Ole amater sa Fredom. PSG iznednadjuje svojom igrom. Cini se da su prelosi a u stvari Tuhel pokusava da napravi tim a ne PSG je Nejmar i #Mbappe2021
Baldrick S. Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 13 minutes ago, kipo said: Kako sad, Junajted sigurno prolazi sa bodom protiv Lajpciga? Prolaze s bodom, problem je sto jedinstvo posle RBL igra sa sitijem tako da nema puno odmaranja a sa druge strane RBL igra s Minkenom za vikend pa je pitanje da li ce da se cuvaj za Utd ili da cepaju jer posle toga imaju Werder koji je poslednji put pobedio u Oktobru
Fakundo Sava Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Mislio sam da ne može da se ispadne sa 10 bodova ali međutim ...
borris_ Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Rašford je izašao povređen, pitanje je da li ce biti tu iduce sedmice.
kipo Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 9 minutes ago, Zlurad said: Prolaze s bodom, problem je sto jedinstvo posle RBL igra sa sitijem tako da nema puno odmaranja a sa druge strane RBL igra s Minkenom za vikend pa je pitanje da li ce da se cuvaj za Utd ili da cepaju jer posle toga imaju Werder koji je poslednji put pobedio u Oktobru Da, svjestan sam rasporeda. Pitanje je i u kakvom sastavu ce se docekati mec, povrede se redaju kao na traci. U svakom slucaju, do Olea je, i ovo veceras i poraz u Turskoj.
W.F.C. Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 14 minutes ago, Fakundo Sava said: Mislio sam da ne može da se ispadne sa 10 bodova ali međutim ... Moze a moze i sa 12, bio je krug Dortmund, Arsenal, Napoli svi sa po 12 bodova, 2013.godine mislim.
Recommended Posts