Jump to content
IGNORED

Champions League 20/21

renne

Recommended Posts

Posted

Andrija Živković izbacuje Benfiku.

Au, koliko im štete napravi u ovih nekoliko godina

Posted

Usrao se covek u klub..

Placaju ga sve ove godine ni za sta..a onda ih izbacuje iz LS

Posted
8 minutes ago, SNARC said:

Usrao se covek u klub..

Placaju ga sve ove godine ni za sta..a onda ih izbacuje iz LS

Pa nije im kriv Andrija. Jesu li ga mnogo platili ? Jesu. Pa zašto im onda nije više igrao?

Sami su krivi. Andrija je dobar fudbaler što je opet dokazao večeras.

• +1 3
Posted
7 minutes ago, BlackGeorge said:

Pa nije im kriv Andrija. Jesu li ga mnogo platili ? Jesu. Pa zašto im onda nije više igrao?

Sami su krivi. Andrija je dobar fudbaler što je opet dokazao večeras.

Gde ti vidis da ga krivim :)

Reziser prenosa je mozda slucajno a mozda namerno odmah nakon gola u krupnom planu stavio Zorza Zesusa..

Posted
9 minutes ago, BlackGeorge said:

Andrija je dobar fudbaler što je opet dokazao večeras.

Zato i pitah sta ce na klupi. Mislim da je Zivkovic premija za PAOK i da treba da im igra sto vise.

Posted

Meni je glavni utisak meča golman Živko Živković. Nisam pratio njegove igre/odbrane u ekipi Škoda Ksanti gde je bio do skoro i bio sam iznenađen odakle on u Paoku. Večeras je bio sjajan i bogami dokazao zašto ga je Paok kupio. Spasao je sigurno Paok u nekoliko teških situacija.

Posted
1 minute ago, BlackGeorge said:

Meni je glavni utisak meča golman Živko Živković. Nisam pratio njegove igre/odbrane u ekipi Škoda Ksanti gde je bio do skoro i bio sam iznenađen odakle on u Paoku. Večeras je bio sjajan i bogami dokazao zašto ga je Paok kupio. Spasao je sigurno Paok u nekoliko teških situacija.

Bio dobar i standardan u Ksantiju. Nas Rastavac je igrao s jacom odbranom, nula ili gol...Bili su pri vrhu tabele. Ocigledno prevazisao sredinu, ko i Rasta, eno ga u Asterasu i idu na plasman u LE. 

• +1 1
Posted (edited)

Bas dobar gol Zivkovica. Vec po tom potezu se vidi da nije propao. Kad god sam ga gledao u Benfici bio je dobar, ali tamo se izgleda nesto mulja jer stalno dovode igrace koji im onda sjede na klupi.

Edited by reginald
Posted

:laugh: Jebote, prekjuce je bio tamo. 

Ajde vise i taj PAOK da udje u LS jednom, godinama vec imaju najgore moguce protivnike u kvalifikacijama. jednom su vec ispali od Benfike i 2x od Ajaxa.