Mindaugas Žukauskas Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Pa evo ovo što Vini kaže, ima Ajaks taj pedigre da može da dobije na Enfildu. A mora i taj Mićiland neki bod da otkine, čak je i Brendbi™ uzeo bodove u ONOJ grupi smrti 1999.
Miljenko Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Varane sprecio cistu kontru i povredio coveka. Ako ovo nije za crveni, ne znam sta jeste.
Alukard Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Gde je Alison?Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Baldrick S. Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Priprema nas Klopp za decembarske utakmice U21 igraca u PL
Alukard Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Kažu mišić...Ja ne znam za golmana koji je skloniji povredama od njega, neverovatnoSent from my SM-N770F using Tapatalk
Lancia Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 3 minutes ago, John Coltrane said: Pa tako je, lupaj Real! Sad necu da ukljucim TV, izjednacice
borris_ Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Real zadnju igra protiv njemaca, ako dobiju prolaze. Cak i ako igraju nerijeseno, tesko ce Ukrajinci dobiti Inter.
Baldrick S. Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Nevezano za ligu sampiona. Ko voli da cita imate The Athletic za 12 usd za godinu dana na snizenju tj 1usd mesecno.
Weenie Pooh Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Mrrrtvi Wijnaldum, opet demonstrira svoju hroničnu bezmudost na sredini terena. Liverpul u finoj kontri, sve pass and move, pet (pet!) igrača utrčava u šesnaesterac... ali su se zajebali pa ostavili loptu Wijnaldumu, koji je carinio pet sekundi a onda poslao nazad štoperima
John Coltrane Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Joao Felix načeo Nojera, asistencija na samoj gol aut liniji.
Recommended Posts