Miljenko Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Nije nista pogresio kod poredjenja sa komsijama iz PL. Sa toliko novca na raspolaganju, ovo je nedopustivo.
John Coltrane Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) 7 minutes ago, kipo said: Jest, Lajpcig je bas uzivanje bilo gledati. Ali jbg ovo nije toplo hladno vec bas nikakva igra. Nista. Jeste toplo hladno, sve previše liči na zimu proleće pre 2 sezone kad je Murinjo mleo u derbi mečevima i u 2 meseca tukao Liverpu, Siti, Totte, Chelski, Arsenal, a prosipao bodove kod Njuke i VBA (ako se dobro sećam). Nekad mogu odigrati za čistu 10ku, a nekad su kao gomila amatera skupljenih deljenjem par/nepar. Jao kakav gol prima RBL?!?! Upamekano je uspeo više nego iko, sam sebi da se usere u potencijalni transfer. Edited November 4, 2020 by John Coltrane
John Coltrane Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne zvuči mi matoro. Ima neki Boba matori, al on je stručni konsultant, ako misliš na njega. Pa ti reče da je Boba? Ovaj je neki lala, prepoznatjliv po tabletu, mislim da sam i sliku kačio prošle sezone.
Mindaugas Žukauskas Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 1 minute ago, John Coltrane said: Pa ti reče da je Boba? Ovaj je neki lala, prepoznatjliv po tabletu, mislim da sam i sliku kačio prošle sezone. Dobar je taj Lala, ume nešto smisleno i da kaže, a i valjda je neki trener, bem li ga. Uostalom postoje neke emisije, kolumne, blogovi u kojima se iznose lični stavovi i mišljenja. Ne radiš to tokom cele jebene utakmice, pogotovo ukoliko je jasno da nemaš apsolutno pojma o čemu govoriš.
mlatko Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Sevilja već pakuje kofere za LE [emoji38]Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
John Coltrane Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 5 minutes ago, mlatko said: Sevilja već pakuje kofere za LE Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Misliš vraća se kući. Inače, kad već pomenu Sevilju, La Liga ima pravilo da i van prelaznog roka može da se trguje izmedju klubova lige i ako se plati klauzula. Kondogbia prešao u Atletiko.
189- Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 (edited) ubio sudija rennes i nesrecnog dalberta. sramotna i preterana odluka. Edited November 4, 2020 by 189-
John Coltrane Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Dalbera bi lopta pogodila u grudi, jebalo ih pravilo.
Bustin Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Uh... Al sudija časti Čelzi. Nije penal a kamoli drugi zuti
John Coltrane Posted November 4, 2020 Posted November 4, 2020 Navas bukvalno izuo igrača Krasnodara, direktan crveni.
Recommended Posts