August 25, 20213 yr 48 minutes ago, 189- said: monaco izjednacio 2-0. Jbt zadnji put da se secam Sahtjora kako ispada je bilo protiv Intera pre jedno 15 godina, jos su imali onaj stari sovjetski stadion. Brandao, Srna, Matuzalem, Elano itd., Inter ih oprao. Sezonu-dve posle toga su uzeli kup UEFA.
August 25, 20213 yr 49 minutes ago, levi said: trebalo bi da je zvanično bez publike, ali su dozvolili sa covid-putovnicama valjda Čuo sam organizovano navijanje, znam da su BBB bojkotovali klub zbog Mamića, pa sam mislio da su se napokon vratili i da će Maksimir biti put. Skroz sam smetnuo s uma korona pravila.
August 25, 20213 yr 6 minutes ago, Plajvi said: 2-0. Jbt zadnji put da se secam Sahtjora kako ispada je bilo protiv Intera pre jedno 15 godina, jos su imali onaj stari sovjetski stadion. Brandao, Srna, Matuzalem, Elano itd., Inter ih oprao. Sezonu-dve posle toga su uzeli kup UEFA. bezveznjaci su sa ovom d postavom brazila. monako raspad ove sezone a razbijaju ih lagano u gostima.
August 25, 20213 yr Monaco je lose poceo ali imaju odlican mladi tim. Nisu nesto puno mjenjali od prosle godine. Bice oni odlicni. Nadam se da ce da prodju. Edited August 25, 20213 yr by borris_
August 25, 20213 yr Sad je verovatno jasnije da Serif nije toliko divljacka ekipa. Jebi ga. Prosli smo bolje odd purgera.
August 26, 20213 yr One sezone Partizan cekao Kilmarnok, pa ovi kreteni ispali od nekih obucara. Salcburg vuce k'o konj.